Cirkus Arena

Cirkus Arena

RIGTIG CIRKUS I VERDENSKLASSE 2024
Giv familien en oplevelse i særklasse, når Cirkus Arena kommer nær din by med det nye supershow ‘Cirkus ifølge Bubber og Malene Qvist’.

I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter vi succesen med årets mest spektakulære og storslåede cirkusforestilling – en magisk oplevelse som samler alle generationer.

Sammen med Bubber og Malene vil I opleve prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!

Bubber er tilbage som sprechstallmeister, i 2024 sammen med Malene Qvist, som står i manegen for første gang.

Malene Qvist er kendt fra den danske poptrio Sukkerchok, som har storhittet med sangene “Det’ Det” og “Hvor Som Helst – Når Som Helst”. Malene er kendt som børne-vært fra bl.a. Ramasjang og Rasmus Klumps Julekalender, og hun står bag børneuniverset “Malene fra Villa Violvej”, hvor hun underholder med skønne sang-hits.

 

ÅRETS MEST SPEKTAKULÆRE SHOW
Bliv forbløffet over luftartisten Morevas fortryllende bevægelser, når hun svinger i sit silkelagen under teltdugen. I manegen er æstetikken i højsædet, når den verdensberømte håndstandsartist Izossimov indtager de utroligste kropsstillinger – mens han konstant balancerer på sine hænder.

Oplev også nervepirrende bungee-akrobatik i spring fra teltets top og cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, som imponerer i deres nyopfundne balancenummer, hvor de bærer hinanden på de mest umulige måder – og sætter tiden i stå.

I 2024 er Cirkus Arenas elskede husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen med ny fortryllende komik for børn og voksne. Glæd dig også til bl.a. at opleve magi, farefuld action og charmerende hunde, der med logrende haler laver løjer med deres hundepasser samt de fjollede æsler, der også har et par tricks i ærmet, så længe de får en gulerod. Der bliver masser at tale om bagefter!

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2024.

Fra dato og kl:

2. May - 17:00

Til dato og kl:

2. May - 20:00

Adresse:

Skive - Dyreskuepladsen

Pris:

190-380

ARRANGØR INFO

Cirkus Arena

Hjemmeside: https://www.arena.dk/