• Fra:

    Til:

Event information

Theaterpladsen 10, 7800 Skive
Sat. 13. Nov. 2021
21:00
305

Carl Emil Petersen og Band

CARL EMIL PETERSEN 
- 10 ÅR I ROCK OG RUL  Det er 10 år siden, at Carl Emil Petersen først brød igennem sammen med Ulige Numre. I et helt årti har han haft sin plads på den danske scene som rocksanger, storbypoet og sangskriver for sin generation af unge. Nu er han på vej til Skive Theater for at give en koncert, som mange har ventet på.Carl Emil Petersen og Ulige Numre genstartede den dansksprogede rockbølge med nyklassikeren ”København”. Sangen beskrev ungdommen i og kærligheden til hovedstaden i et personligt og poetisk tekstunivers. Forventningerne til Carl Emil og bandet blev enorme, sammenligningerne med de store sangskrivere herhjemme stod i kø. Carl Emil Petersen modtog som den yngste sangskriver nogensinde statens treårige arbejdslegat med blot fem sange på CV’et – og det blev til adskillige priser for Ulige Numre, som mange var begejstrede for.Det vakte derfor forbløffelse, da Carl Emil Petersen opløste Ulige Numre på toppen i 2016 for at fortsætte karrieren i eget navn. Det viste sig dog hurtigt, at Carl Emil Petersen som solist med lethed bevarede sin position på den danske stjernehimmel.Med sin karakteristiske, lyse, drengede stemme, har Carl Emil Petersen nu i et årti forført danskerne, og det bliver helt sikkert også en enestående 10-års jubilæumskoncert, der venter publikum. For som anmelderne ofte har skrevet om Carl Emil Petersens koncerter, så er han ydmyg, ægte og nærværende og formår at ramme sit publikum lige i hjertet. Som poetisk musiker er han en legende. Vi er overbeviste om, at Carl Emil Petersen kommer til at gøre det aldeles fremragende i de smukke og intime rammer i Skive Theater.

Event information

Theaterpladsen 10, 7800 Skive
Sat. 13. Nov. 2021
21:00
305


Arrangør

Skive Theater
Theaterpladsen 10
7800 Skive
www
+4597513533

Find event

Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Mere musik

30
sep
Mørkning på Kulturhusbåden i Skive Havn
Kulturhusbåden, Skive Havn, 7800 Skive
Vi holder Mørkning med fællessang, fortælling af Ruth Dein og musik af duoen Faze’n Mir, som besøger os fra Fyn - og sætter dermed punktum for en anderledes og farverig sæson.

Faze’n Mir udgøres af sanger, pianist og billedkunstner Mir Bredberg Weber og sanger/ guitarist Henrik Nybo, der har i mange år været en del af den danske folk/blues scene.

Det scenevante ensemble er en stemme i tiden, der forener den kvindelige og mandlige energi og trækker tråde både frem og tilbage i livet.

Deres meget roste samarbejde startede i 2015, og de har ved at skrive og arrangere eget materiale skabt et indholdsrigt og tankevækkendeunivers, der har overbevist publikum og høstet anerkendelse overalt.

Duoen mestrer både det nordisk lyriske udtryk og det mere rå og bluesagtige amerikanske tonesprog, og sammen med lys, fakler og Ruths historier er rammen sat for en udsøgt og særlig oplevelse og en nærværende og stemningsfuld afslutning på en bevæget sommer ...
01
okt
Koncert med Rustik
Østergade 25, 7800 Skive
Open By Night på biblioteket.

Oplev glad musik med et glimt i øjet. Bandet består af 5 rutinerede amatørmusikere alle med udgangspunkt fra Skiveegnen.

Bandet spiller folkemusik fra Danmark, Norge, Sverige, Skotland, Irland, England og måske også andre lande.

Ole Sørensen(guitar og sang)Jens Dalby (bas)Søren Ladefoged (fløjter) Arne Ralston (guitar, dobro, banjo) Hans Vestergaard (violin, mandolin, mandola, sang).

Gratis adgang.

02
okt
Rhythm of The Dance
Skyttevej 12, 7800 Skive, Danmark
RHYTHM OF THE DANCE 2021
The National Dance Company of Ireland, byder på eventyrlig underholdning af absolut høj klasse og professionalisme i denne nye produktion af ”Rhythm of The Dance”. 

”Rhythm of The Dance” har været på verdensomspændende turne i 22 år, hvilket gør det til det længst kørende irske danseshow i verden. Succesen er ikke til at tage fejl af!! Fans world wide får salen til at bruse, når de klapper og tramper foden i gulvet i takt med danserne til den keltiske musik i et to timer langt vidunderligt show. De prisvindende danserne stjæler det meste af billedet og publikums gunst, og akkompagneres af de bedste live musikere og sangere. Det er uden sammenligning magisk, når de på tælling forbliver i formation og til perfektionisme koreograferet flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist. 

Showet er en rejse gennem Irlands historie – fra de gamle myter og legender til den moderne og urbane nutid. Dansen gengiver ligeledes en rejse fra den oprindelige irske dans, der har dannet fundamentet for al irsk dans, og frem til den nye moderne. Alt er kombineret med unik lyssætning og fantastisk smukke kostumer, hvilket giver denne forestilling en plads blandt de bedste af slagsen. 

Musikerne mestrer mange forskellige instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitar og trommer. Udover at akkompagnere danserne, indtager de selv hele scenen og fremfører den keltiske musik helt fortryllende. 

Rhythm of The Dance glæder sig til at optræde for dansk publikum igen - gå ikke glip af dette humørløftende vidunderlige show, når de kommer til Danmark i 2021.
03
okt
Artos Kvartetten
Asylgade 5, 7800 Skive
Denne koncert skulle være afholdt i marts måned, men måtte som så meget andet udsættes. Vi er glade for, det nu kan lykkes at præsentere kvartetten for vores publikum i Skive.

Artos Kvartetten
består af fire erfarne musikere, som alle er solospillere i Aarhus Symfoniorkester.
Strygekvartetten er opstået ud af et venskab og fælles kærlighed til strygekvartetrepertoiret.
Visionen er at spille strygekvartet på allerhøjeste niveau og repertoiret er i øjeblikket de allerstørste strygekvartetter af bla. Schubert, Shostakovich, Beethoven og Ravel. Den startede for alvor i sommeren 2018 og har siden haft travlt med koncerter og CD planer.

Tue Lautrup
, violin, er uddannet i Aarhus og Paris, ved henholdsvis prof. Tutter Givskov og prof. Ami Flammer fra Conservatoire de Paris.
Han debuterede i 1997 og var i årene ‘00-’12, ansat i DR Symfoniorkestret.

Sarah Lucy Foldager
, violin, er født og opvokset i Nashville, også kaldt “Music City” i USA. I 2010 fik hun en bachelor-grad fra the New England Conservatory of Music, og i 2012 en mastergrad fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har været ansat i adskillige amerikanske orkestre og som 21årig koncertmester i MetroWest Symphony Orchestra. Hun er i dag leder af 2. Violingruppen i Aarhus Symfoniorkester.

Luminita Marin
, bratsch, er uddannet i Bukarest, Rumænien, på George Enescu Music School og musik konservatoriet. Hun er vinder af en lang række priser og konkurrencer har jævnligt optrådt i bl.a. Rumænien, Danmark, Frankrig og Brasilien som kammermusiker og solist. Luminita Marin har været ansat som solobratschist i Sao Paulo Symphony Orchestra, Oslo Philharmonic og Odense Symfoniorkester. 2014 vandt hun stillingen som 1. solobratschist i Aarhus Symfoniorkester.

Brian Friisholm
, cello, er uddannet af professor Harro Ruijsenaars på Det jyske Musikkonservatorium i Aarhus og hos Walter Nothas i München. Debut koncert fra DJM i 2000 med Det jyske Ensemble og dirigent Thomas Søndergaard. Cellist i Det jyske Ensemble fra 1998-2008. 2. solocellist i Århus Symfoniorkester 2007. Han er en efterspurgt kammermusiker og solist, og har bl.a. fået tilegnet 8 nye solo-kompositioner med støtte fra Kulturstyrelsen og er med disse værker yderst aktiv i landets kirker og musikforeninger.
07
okt
Fælles sangaften
Stadionallé 3, 7860 Spøttrup
Pulsens støtteforening inviterer til fælles sangaften med deltagelse af Sallingkoret. De vil både underholde med egne værker men også synge kendte sange fra Højskolesangbogen sammen med os. Alle kan være med også selvom du ikke synger, men blot har lyst til en hyggelig aften med skøn sang, musik og god stemning. Sæt X i kalenderen torsdag den 7. okt og mød op i Pulsen.
08
okt
POUL KREBS & DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER
Skyttevej 12, 7800 Skive, Danmark

I 2021 TAGER HISTORIEFORTÆLLEREN PÅ EFTERÅRSTOUR, AKKOMPAGNERET AF DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER
 Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på flere generationslag, hvor musikken lever i nærværet, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde. 

Han forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sindets afkroge og livets vedvarende og forbigående relationer. Det er ganske enkelt forfriskende, når Poul Krebs, med en underspillet facon, taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid. 

Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne. Han har i løbet af sin karriere skrevet over 500 sange, spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i over en million eksemplarer. 

’En af dansk poprocks bedste iagttagere,’ skrev BT. ’En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse,’ skrev Jyllands Posten. ’En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,’ skrev GAFFA. 

Nu drager Krebs på tour, akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, for at levere musikalske oprejsninger til efterårslandet. 

Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er buzzwords som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet. 

Forvent originalitet, østjysk hjertevarme og nye fortolkninger af klassikere, når Krebs og Danmarks Underholdningsorkester besøger KulturCenter Limfjord.
09
okt
SammenSurium – Børnekor
Østergade 25, 7800 Skive
Oplev Skive Musikskoles nye børnekor, der kun har sunget sammen siden d. 16. august 2021.

Korleder: Stinne Henriksen.

Foregår i stuen.

Gratis adgang.

Skive Bibliotek i samarbejde med Drivhuset og med støtte fra Kultur- og Fritidsudvalget, Skive Kommune
09
okt
SammenSurium – Klaverkoncert og improvisation v. Mathias Hvidberg
Østergade 25, 7800 Skive
Skuespiller, sanger og musiker Mathias Hvidberg har igennem mere end 15 år beskæftige sig professionelt med musikken.

Han har bl.a. komponeret til teater, musicals, kunstudstillinger m.m., men hans force som pianist ligger i hans uforlignelige evner som improvisator. Han kan skabe fængende lydlandskaber og melodier ”on the spot”.

Du kan til Sammensurium opleve en vellydende pose blandede musikalske bolcher når hans hænder slippes løs på tangenterne: Blues, jazz, klassisk klavermusik, originale kompositioner og andre overraskelser.

Foregår i stuen, gratis.

Skive Bibliotek i samarbejde med Drivhuset og med støtte fra Kultur- og Fritidsudvalget, Skive Kommune
09
okt
SammenSurium – Jazz med krymmel v. Søren Bech
Østergade 25, 7800 Skive
Søren Bech, tangent-musiker og bestyrelsesmedlem i Skive Jazzklub, kommer og beriger vores øregange med den lækreste jazz.

Søren har en kandidat i musikvidenskab, er uddannet organist og har gennem hele sit liv været forelsket i klaveret. Han har spillet rigtigt meget "live" gennem tiden, og altid med et godt øje til jazzen.

Søren Bech er en erfaren underviser og et velkendt ansigt på Skive Musikskole.

Denne aften deler Søren Bech desuden scenen med en helt særlig gæst, hvis speciale er fjer…

Foregår i stuen, gratis.

Skive Bibliotek i samarbejde med Drivhuset og med støtte fra Kultur- og Fritidsudvalget, Skive Kommune

09
okt
PINK FLOYD PROJECT
Theaterpladsen 10, 7800 Skive
SCANDINAVIAN 
PINK FLOYD PROJECT
 
Første gang, vi i Skive hørte Pink Floyd Project var i Skive Theater under Skive Kulturuge i 00’erne, og ikke mange af dem, der var med dengang, var upåvirkede af oplevelsen. De tog os simpelthen med storm.Nu er de tilbage – og vi kan se frem til et medrivende og fortryllende show, når Scandinavian Pink Floyd Project genopfører den gigantiske stadiontour ”Pulse” i Skive Theater”Pulse” er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange fans over hele verden står den gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Det betragtes som kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning, og samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato.Koncerten udspringer af albummet ”The Division Bell”, men indeholder også en fuldlængde opdateret performance af ”Dark Side Of The Moon”. Pink Floyd Project markerer 25-året for udgivelsen og genopfører ”Pulse” live i stærkeste opstilling – og dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd. En billet er adgangstegnet til en ny, stor oplevelse, som vi gætter på, at vores gæster sent vil glemme.