• Fra:

    Til:

Event information

Skyttevej 12, 7800 Skive, Danmark
Wed. 22. Jun. 2022
19:00 - 23:59
180

Otello – Opera

OTELLO
Opera: OTELLO Teatro Maggio Firenze 2020 – 158 minutter ex. pause. 

I Verdis Otello skæres Shakespeares drama ind til benet, så karaktererne og konflikten skabt af den jaloux og ondsindede Jago står knivskarpt – forstærket af Verdis medrivende musik. Verdi så Jago som 'djævelen, der sætter det hele i værk'. Jagos evne til at vikle Otello og den skønne Desdemona ind i et spind af altødelæggende løgne er operaens kerne i et drama, der kan ses igen og igen. 

Instruktøren Valerio Binasco henlægger denne tidløse historie til 1. verdenskrig. Det er maestro Zubin Mehta som dirigerer forestilling med en stjernebesætning. Med: Fabio Sartori som Otello, Marina Rebeka som Desdemona, Luca Salsi som Jago, Riccardo Della Sciucca som Cassio og Francesco Pittati som Roderigo.

Event information

Skyttevej 12, 7800 Skive, Danmark
Wed. 22. Jun. 2022
19:00 - 23:59
180


Arrangør

Cinema4
Skyttevej 12
7800 Skive
www
70701464

Find event

Skyttevej 12, 7800 Skive, Danmark

Mere musik

29
okt
SPIL DANSK OPTAKT – Nanna Larsen
Anders Sørensens Vej 7, 7884 Fur
Mad og musik i Det Gamle Bageri.

Nanna Larsen- Nashville møder Nordisk folk-pop
"Nanna Larsen synger med hjertet i hænderne” skrev Gaffa om stemmen, der gør rummet og nu’et lidt større. Sangeren og sangskriveren har turnéret i USA og er bl.a. inspireret af musikscenen i Nashville. Nanna Larsen (voc/gui) spiller sine melodiske sange med stort nærvær og pathos, og du vil blive både rørt, løftet og grine i det gode selskab. Hop om bord i den amerikanske flyder og skru op for lyden af støvede amerikanske landeveje, der mødes af smukke nordiske regndråber. Tankerne ledes hen på flimrende sommersol og store åbne vidder. Singersongwriteren har udgivet 3 albums i eget navn og haft 16 singler på DR’s Radiokanaler. Derudover skriver hun hits til popgrupper i bl.a. Japan og synger kor for andre artister som Lars H.U.G, Silas Holst og Ivan Pedersen.
30
okt
Spil Dansk: Syng-dansk på Da Winti
Furvej 14, Selde, 7870 Roslev
”Syng-dansk” med Dennis Christoffer Bang Fick med den nye Højskolesangbog som omdrejningspunkt
Tilmeld dig én af to ”pakker”:

”Den store pakke”
: Kl. 16.00 til 18.00 er en eftermiddag med sangøvelser, sangteknik og et par ”fif” til at synge sammen. Efter en fælles aftensmad vil vi sætte os sammen og som forsangere for de tilkomne deltagere synge nye som gamle slagere fra den nye højskolesangbog

” Den lille pakke”: Kl.19.00 - 21.30
er en aften med hygge, kaffe og kage, fællessange og et par historier om overvejelserne i forbindelse med tilblivelsen af den sidst udkomne højskolesangbog

I vælger selv, om I har lyst til at ”arbejde” med Dennis og være med til korsang (der ”kræves” kun lyst til at synge for at være med!), eller om I kan ”nøjes” med at synge fællessange og nyde en glad, hyggelig aften.

”Den store pakke” koster kr. 150 incl. aftensmad og drikke.

”Den lille pakke” koster kr. 50 incl. kaffe og kage

Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråds Kvikpulje.     
                
Tilmelding til ”Den store pakke” senest d. 27.10.2021
Tilmelding til ”Den lille pakke” ikke nødvendig, men gerne modtaget.

Der betales ”Ved døren” – helst med mob.pay.  

Adr
.: Da Winti, Anton Rasks Plads, Furvej 14, Selde, 7870 Roslev

Telefon
: M: 2172 8772 / T:3511 7711
30
okt
Ib Grønbech & ContainerKvartetten
Nørremarken 1, Rødding, 7860 Spøttrup
Koncert med Ib Grønbech & ContainerKvartetten med hans nye 2021 Turné.
I Spøttrup Kulturhal  -  Lørdag den 30. oktober 2021 - kl. 20.00

Der er mulighed for tilkøb til spisning, hvor vores Caféindehaver Nicolai vil fortrylle jer med hans lækre mad - det er først til mølle... Middag starter kl. 17.30.

Der er nummererede pladser til koncerten.​

Priser:
Kr. 255,- + gebyr for koncert
Kr. 430,- + gebyr for koncert med middag

Arrangør: Kulturteamet
31
okt
Intimkoncert med Simon Lynge
Bredgade 40, 7870 Roslev
Kom og få en helt unik koncertoplevelse når Simon Lynge og Richard Lobb kommer og spiller i butik Sammen-Surium. 

Simon er bosiddende i USA, men er på turné i Danmark pt. Helt ekstraordinært giver han en koncert i Glyngøre! Han er kendt fra TV og radio, bl.a. DRs julehilsner til Grønland og de skønne sange Halleluja og Drumbeat m. fl. i radioen. 

Sammen-Surium lægger lokaler til koncerten, og vi forventer at give jer en helt unik og intim musikalsk oplevelse i vores lille butik. 

Datoen er 31. oktober og koncerten er fra kl. 19-21. Dørene åbner kl. 18. 
Der er et begrænset antal billetter tilgængelige, og booking foregår ved at sende 250,- til Mogens Smedegaard på Mobilepay 4219 2772. Skriv "koncert" i beskedfeltet. I prisen medfølger en drink i pausen :)

Vi ser frem til en fantastisk oplevelse sammen med jer!  
01
nov
Spil Dansk: Mek Pek & the Debitors
Asylgade 5E, 7800 Skive
Mek Pek, Jesper Berg og Mads Fogt er tre erfarende musikere, der gennem 80’erne, 90’erne, 0’erne, 10’erne og 20’erne har bevæget sig gennem pop, rock, punk, rock’n’roll og børnemusik. Har udgivet flere albums, både for unge, voksne og børn. Rock’n’roll, soul og blues er tre genre musikerne elsker. Når Mek giver den gas på gulvbassen og vokal, Mads brillerer på sin guitar og jesper tryller på trommerne og synger det lækreste kor, så er den musikalske og underholdende kvalitet helt i top.

Mek Pek kender man fra film, tv, teater og selvfølgelig fra sine hits: Pigen & Trompeten, Åh Abe m.fl..

Mads Fogt har spillet med mange danske bands, bla Brimstone Butterfly, Mek Pek Party Band og Coma Pilot.

Jesper Berg har, siden 90’erne bl.a. spillet med Saints, Booze Brothers, Henning Stærk, Sigurd Barret, Wunderhits (nu Chili claus), Peter Viskinde m.fl.

Koncerten er gratis.
Dørene er åbne indtil alle pladser er fyldt, så kom i god tid. 
03
nov
Spil Dansk Solisterier – Bjarne Lisby
Østergade 25, 7800 Skive
Bjarne Lisby er solist, sangskriver, revyforfatter, foredragsholder og skribent.

Han har udgivet godt 20 solo cd’er, samt Sangbogen ”På syngende grund” med 50 muntre sange og har modtaget Greve kommunes kulturpris 2002, Bakkens Oscar 2006, og Spil Dansk Dagens Ildsjælspris 2010.

I år kan han fejre sit 50-års kunstnerjubilæum.

Bjarne er kendt for sin humørfyldte underholdning.

Gratis adgang men billet er påkrævet. Foregår i glasgangen på 2. sal.
03
nov
Spil Dansk: Dorthe Gerlach
Theaterpladsen 10, 7800 Skive
Dorthe Gerlach giver koncert i Skive Theater.

Det er tid til en efterårsaften med fordybelse, nærvær og smukke toner på dansk fra en af kongerigets mest velkendte og elskede stemmer, når sangerinden Dorthe Gerlach giver en akustisk koncert.

Det sker i den smukke, stemningsmættede sal i Skive Theater onsdag den 3. november.  

Vi lever i en tid fuld af opbrud og uforudsigelig forandring. En tid, hvor en epidemi sætter dagsordenen og spænder ben – særligt for det kulturelle og kreative Danmark. Men i stedet for bare at følge med har sangerinden Dorthe Gerlach skabt sit eget opbrud og sin egen forandring med nye sange på dansk, titlen som mor og eks-københavner – og nu med stort anlagt akustisk turné forud for endnu flere koncerter i 2022.

Men inden lover hun os altså en stor koncertoplevelse i Skive.

”Jeg har brugt den sidste tid på at skrive nye sange. Sange om at forlade København, sange om at blive mor, om at slå sig ned et helt nyt og ukendt sted. Sange om, på mange måder, at sige farvel til sit “gamle liv” og velkommen til det næste kapitel,” fortæller Dorthe Gerlac.

Hun tager sit nye kapitel med til Skive i form af sangene fra EP’en ”Krigerhjerte” med til Skive, hvor hun i efterhånden mange år har haft et begejstret publikum.


Dorthe Gerlach kom første gang til Skive som den ene halvdel af den anmelderroste countrypop-duo, HUSH, til sommer, sol og festival på Strandtangen.I 2015 skiftede Dorthe Gerlach spor, da hun efter mere end 15 år med HUSH udgav sit første soloalbum, ”Natlys”.

Udover sine egne sange, lover Dorthe Gerlach, der også har indtaget vores stuer i bedste sendetid som en del af musikprogrammet ”Toppen Af Poppen”, at vi også får særligt udvalgte fortolkninger med på sætlisten.

”På denne tour kommer vi i et helt intimt set-up. Og jeg lover, at der bliver tid til historierne bag. Jeg har savnet musikken, nærværet med publikum og at kunne gøre det, jeg føler er så stor en del af mit liv, nemlig at spille live,” forklarer Dorthe Gerlach. 
04
nov
Spil Dansk: Fællessang på Torvet foran Det Gamle Rådhus
Torvestræde 2, 7800 Skive, Danmark - Torvet foran Det gamle Rådhus
Fællessang for alle på Torvet foran Det Gamle Rådhus

Musik v/ lokale musikere og Skive Spillemandslaug 🎶


04
nov
Spil Dansk – med Skive Musikskole
Asylgade 5E, 7800 Skive
Skive Musikskole danner rammen om et skønt Spil Dansk-arrangement, hvor både musikskolens sammenspilshold med børn, unge og voksne, samt musikskolens egne lærere spiller op med nye og gamle danske sange. 

Koncerten er gratis, bare mød op på Skive Musikskole :-)
04
nov
Spil Dansk: Fællessang med Flyndersøkoret
Præstevejen 1, 7800 Skive, Danmark - Estvad-Rønbjerg Forsamlingshus
Torsdag d. 4. november arrangerer Flyndersøkoret fællessang i Estvad-Rønbjerg Forsamlingshus.
I anledning af Spil Dansk Ugen omlægger Flyndersøkoret sin ugentlige torsdags øveaften til en aften med fællessang for alle sangglade.
Vi synger fra den helt nye højskolesangbog, og man behøver ikke være korsanger for at møde op for at synge sammen og nyde samværet. Medbring kaffekurven og gerne den nye højskolesangbog.
Alle er velkomne!