• Fra:

    Til:

Event information

Strandvejen 40, 7800 Skive, Danmark
Sun. 12. Jun. 2022
14:00 - 15:00
Gratis

Ferniserings-koncert på kulturhusbåden Åkanden

Den 12. juni kl. 14 sætter Anna Lystbæk stemningen med sin alsidige og skønne musik. Her er brede klange, stærke og sarte toner, en varm og moden vokal og en legende tilgang til musikken. 

Anna Lystbæk spiller en blanding af kendte folk- og jazzevergreens, samt sange fra hendes seneste album Room for Love, som netop er udkommet.

Koncerten er gratis. Bare mød op og nyd Anna Lystbæks musik, mens du ser dig omkring i Lene Helledies kunstudstilling på kulturhusbåden. 

Event information

Strandvejen 40, 7800 Skive, Danmark
Sun. 12. Jun. 2022
14:00 - 15:00
Gratis


Arrangør

Kulturhusbåden Åkanden
Strandtangen
7800 Skive
www

Find event

Strandvejen 40, 7800 Skive, Danmark

Mere musik

28
maj
★★★wolf walk Open Air 2022★★★
Ringvej24, 7870 Roslev
★★★Glyngøre Hallen Outdoor & Event præsenterer ★★★
★★★wolf walk Open Air 2022★★★


Program / Tidsskema Ca.13.00-18.00DJ’en speaker deltagerne I mål og varmer op til koncerterneCa kl.18.00★★★Bryan Adams Jam★★★Musik, når det er bedstSøger du en næsten tro kopi af den ægte Bryan Adams, så vil du føle dig mere end tilfreds, når du er til koncert med Bryan Adams Jam. J.P. ligner og synger som Bryan Adams selv, og han bakkes op af rutinerede, musikalske drenge, der kan deres kram på instrumenterne.Når Bryan Adams Jam kommer forbi, er der garanteret fest og farver, på et højt niveau. Bandet opstod ved et tilfælde i 1995, da J.P. deltog i tv-programmet "Stjerneskud" på TV3. Kort tid efter mødte han et par musikere med samme passion for Bryan Adams’ musik, og jam-bandet blev en realitet. Siden har Bryan Adams Jam spillet stort set alle vegne på festivaller, til halballer og til masser af byfester. De har også besøgt de store danske musikscener som Pumpehuset, Vega, Train, Midtfyns Festival, Langelands Festival og Skanderborg Festival.Bryan Adams Jam spiller altid med stor energi, power og spilleglæde – uanset om der er 100 eller 20.000 mennesker samlet.Ca kl. 20.00★★★ Nikolaj & Piloterne★★★Rocker publikum omkuldNikolaj & Piloterne er en dansk pop-rockgruppe med Nikolaj Christensen i spidsen. Nikolaj & Piloterne startede med at spille sammen i 1989, hvor den danske rockscene blev væltet omkuld af en dengang ung Nikolaj og hans piloter.Med en hæs og karakteristisk stemme, iørefaldende rocknumre og en energi, der ikke var til at undgå, lod Nikolaj & Piloterne os vide, at de var kommet for at blive. Der er nu gået over 30 år, og siden Nikolaj & Piloternes brag af en debut har fans fulgt gruppens tanker og færden på adskillige albums.Et godt koncertnavn at sætte på plakaten, hvis publikum skal væltes omkuld af de vildeste rocknumre.Ca.kl 22.00★★★Peter & De Andre Kopier★★★- FØRST TROR DU DET ER GASOLIN’.- SÅ TROR DU DET ER LØGN!Danmarks bedste Gasolin’ hyldest – nu med gammel lyd!Siden den spæde start i 1993 har Peter & De Andre Kopier spillet tæt på 2.000 koncerter. Deres imitation er så tæt på originalerne, at man tror det er løgn. Og vi skulle hilse og sige, at det stadig går med 100 km/t i der’ud’a! – Altid trofast og taktfast!For alt imens vi alle har gået og værnet om minderne fra de glade 70’ere, har genudsendelsen drønet op og ned ad Rabalderstræde for fuld gas gennem de sidste 16 år. Længe før det igen blev moderne at spille de gamle hits og vi så myriader af digitale genudsendelser af de gamle plader, og de mindst ligeså gamle gasser scorede platin for sorte kasser!Blandt Danmarks talrige kopibands er der nemlig især ét, der ifølge både publikum og presse næsten har formået at overskygge originalerne, og som altid efterlader et begejstret publikum overalt, nemlig Peter & De Andre Kopier. Og som publikum har sagt det i årevis: ”Først tror du, det er Gasolin’ – Så tror du, det er løgn!”Glæd dig til en fantastisk musikalsk aften!
28
maj
-
 
29
maj
Drivhusets Sommerfestival 2022
Østergade 25, 7800 Skive
Drivhusets Sommerfestival vender tilbage i 2022.Som noget nyt har festivalen et tema: Tivoli! Det betyder performances, aktiviteteter og duften af popcorn, udover et aldeles stærkt musikprogram.

Vær med når kunstnerne går på scenen, Candy-floss maskinen tændes, og magien begynder!

MUSIKPROGRAM
Antonius
Downtown July 
Sauna Senere
Hunnid22
Dayyani
JJ Paulo

...og meget mere!
28
maj
STIG & VENNERNE
Stadionallé 3, 7860 Spøttrup
Genoplev stemningen fra tiden med Bamses Venner! Med Sparekassen Balling og Ole Ibsen A/S som garanter har vi kastet os over opgaven med at genoplive de populære fester i  Pulsen og Sparekassen Balling Hallen.  Stig og Vennerne kommer og spiller alle de gode kendte sange fra bl.a. Flemming Bamse Jørgensens skønne hits, som vi kan danse til og skråle med på.Vi dækker op til en kæmpe dansefest i Sparekassen Balling Hallen. Der er DJ fra kl 18.00 og i pauserne mellem de 2 live-sæt.Du kan vælge en billet inkl. lækker buffet lavet af Slagtermesterinden i Balling. Den koster kun 499,- kr. Du kan også vælge en ren fest/dansebillet med adgang fra kl. 20.00. Den koster 299,- kr.
29
maj
Skive Musikskoles kor – en søndag i Skive Anlæg
Havnevej 12, 7800 Skive, Danmark - Skive Anlæg
Oplev Skive Musikskoles kor, mens du nyder en dejlig eftermiddag i Skive Anlæg.


En Søndag i Skive Anlæg er arrangeret af Rikke Henriksen, Skive Big Band, samt Skive Kommune.
29
maj
Musikskolens Kor synger i Skive Anlæg
Havnevej, 7800 Skive, Danmark - Skive anlæg
Vi afholder koncert i Skive Anlæg søndag den 29. maj kl. 14.00.
Der er gratis adgang til koncerten og alle er velkomne.
30
maj
FIGAROS BRYLLUP – OPERA
Skyttevej 12, 7800 Skive, Danmark
FIGAROS BRYLLUP
Opera: FIGAROS BRYLLUP fra Paris 2022 ca. 170 minutter ex. pause. 
Optagelse fra februar 2022. 

Figaros bryllup er et af repertoirets mest ikoniske værker. Brahms talte om det som et “mirakel”, og grevindens klage er stadig en af de mest hjerteskærende musikalske stykker nogensinde. Ved at tage Beaumarchais komedie op, som havde fået en skandale til at ryste det parisiske samfund, blev Mozart og Da Pontes succes sikret. Stykket var endda blevet forbudt af Joseph II i 1785 på Wiener Theater. 

Instruktøren Netia Jones nye produktion bevarer selve essensen af Beaumarchais' spil, da hun på humoristisk og alligevel ondskabsfuld måde udforsker menneskelige relationer i et univers, der forvirrer virkelighed og fiktion til det punkt at spørge, ligesom greven: 'Spiller vi i en komedie?'. 
Dirigent Gustavo Dudamel. Med Peter Mattei som greven, Maria Bengtsson som grevinden, Ying Fang som Susanna og Ildebrando D'arcangelo som Figaro. 
31
maj
Skive Handicap Festival
Havnevej 16, 7800 Skive, Danmark - Dyrskuepladsen, Skive
Den 31. maj er der lagt op til hyggeligt samvær og en række underholdende koncerter med velkendte musiknavne.

På programmet i år er Kandis, Sanne Salomonsen og Hula Hula band.

I år er de populære traditioner naturligvis på plads: Festivalens T-shirts og solide stykker lagkage er klar til at blive langet over disken i hobetal, og Jacob Haugaard er tilbage som festivalens farverige konferencier og sørger for masser af stemning, glade gæster og underholdende indslag mellem koncerterne.

Skive Handicap Festival byder naturligvis på alle de foranstaltninger, der sikrer en god dag for gæsterne: Handicapvenlige faciliteter, hygiejnerum, salgsboder og en mindre hær af frivillige hjælpere.

Skive Handicap Festival er arrangeret af Skive Kommune og foreningen Skive Festival.

www.skivehandicapfestival.dk
02
jun
-
 
04
jun
Skive Festival
Strandvejen 42, 7800 Skive
Midtjyllands fedeste Festival. SKIVE FESTIVAL 2022 - 02 Juni > 04 Juni

Skive Festival afholdes hvert år den første weekend i juni på Strandtangen i Skive.For mere info om program m.m. se venligst www.skivefestival.dk
07
jun
Koncert med Jens Rosendal-hyldest
Kirke Alle 113, 7800 Skive, Danmark - Egeris Kirke
7. juni kl 19.30 i Egeris Kirke. Prisen er kun 50 kr.

Der er sange og salmer af Jens Rosendal, sange om kærligheden og hjemstavnen på programmet for korets forsommerkoncert i Egeris Kirke.

 Når Calluna-koret slutter sin forårssæson med en koncert i Egeris Kirke, sker det blandt andet med en lille afdeling med tekster af Jens Rosendal, som fyldte 90 år her i midten af maj. Koret overrakte under en koncert i Ballum Kirke i april måned fødselaren en gave i form af en nyskrevet melodi til en af Rosendals tidlige salmer samt en stor buket tulipaner. Det møde og den oplevelse vil helt sikkert klinge med til koncerten i Egeris, hvor salmen også præsenteres.

Koncerten byder på et a cappella-program, så der er ingen instrumental ledsagelse til satserne, koret er helt alene.

 Programmet vil falde i 4 afdelinger og er med en enkelt undtagelse med danske tekster. Publikum guides gennem musikken med kommentarer og anekdoter, og der er mulighed for selv at få sunget med på et par fællessange.
10
jun
Johnny Horsepower på LYBYSTRAND
Lybystrandvej 35, 7870 Roslev
LYBYSTRAND holder sommerfest / Forpremiere på Skiveegnens Kulturuge den 11 - 18 Juni.

Der bliver totalt gang i den med en 3 retters sommerfest menu efterfulgt af ingen mindre end: Johnny Horsepower - Johnny Cash aften!

Hvornår har du sidst været til koncert med Johnny Cash?
Oplev mandens udødelige klassikere leveret så ærligt og autentisk, at hvis du lukkede øjnene så …. Danmarks og Skandinaviens eneste autentiske Johnny Cash Trio. med udgangspunkt i den traditionelle instrumentering og udtryk fra 50’erne fortolker bandet samtlige musikalske perler fra Johnny Cash’ enorme bagkatalog.
Det bliver festligt og fornøjeligt :-)

Saml vennerne og skynd jer at booke bord.Pris 495,-