• Fra:

    Til:

Event information

Theaterpladsen 10, 7800 Skive
fre. 28. apr. 2023
21:00
195,00 kr.–250,00 kr. stk

Letz Zep

Letz Zep – Den Ultimative Led Zeppelin-oplevelse!Prisvindende Letz Zep er planetens største og mest autentiske Led Zeppelin tribute-band! De er anerkendt og beundret af selveste Jimmy Page og Robert Plant som det eneste Led Zeppelin-tributeband i verden! Letz Zep både lyder som og ligner musiklegenderne i Led Zeppelin – “I walked in – I saw me!” Robert Plant. Og man kan ikke fortænke Plant i sin overraskelse – forsanger Billy Kulke ligner ligner ham og har en vokal, der kommer skræmmende tæt på Plants i Led Zeppelins storhedstid!


Gå ikke glip af dette utrolige show, der med helt autentiske gengivelser tager publikum tilbage til tiden hvor Led Zeppelin fyldte stadions over hele planeten! Showet inkluderer alle de mange store klassikere som Immigrant Song, Kashmir, The Song remains the same, The Rainsong, Heartbreaker, Good Times Bad Times, Ramble on, When the Levee Breaks, Rock and Roll, Trampled Under Foot, The Ocean, Black Dog, Whole Lotta Love, Dazed and Confused, Communication Breakdown og selvfølgelig rockballaden over dem alle; Stairway To Heaven!


Letz Zep har optrådt i 50 lande – heriblandt  Australien, Brasilien, Rusland og Mexico og adskillige lande i Europa! De har optrådt på 100 festivaler overalt i verden – herunder Viva Latino i Mexico og helt sensationelt også på Wacken Open Air som det eneste kopi-band nogensinde! Medlemmerne af Letz Zep er professionelle og meget erfarne musikere, der hver især har spillet og turneret i acts som Ozzy Osbourne, Roger Daltrey, Debbie Bonham, Uriah Heep og Saxon. Og forenet i Letz Zep har de optrådt til festivaler og events sammen med navne som Janes Addiction, Motorhead, The Moody Blues, Ritchie Blackmore, Accept, Jethro Tull og The Chemical Brothers!Letz Zep optrådte som hovednavn til det store officielle hyldestshow for John Bonham (John Bonham – A Celebration) og Jimmy Page inviterede dem til at optræde til udgivelsen af Led Zeppelins “Mothership” og senere til udgivelsen af Led Zeppelins remastered DVD-udgivelse “The Song Remains the Same”. De er altså helt tæt på det “rigtige” Led Zeppelin, og betragtes som det officielle tribute verden over!


Awarded by Ticketmaster Organisation: “The Most Popular” + “The Most Highly Rated” tribute band to Led Zeppelin. Warner Music, Led Zeppelins pladeselskab, kalder Letz Zep “Europes Best Tribute To Led Zeppelin”.


FLOTTE ORD OG ANMELDELSER: 
“Better than a Led Zeppelin reunion” – KERRANG!
“They have earned their international recognition” – Metal Hammer
“The Best Tribute-band to Led Zeppelin” BBC Newsnight
“You know it’s not the real thing, but still lots of fun” James May, TopGear
“The closest you are ever likely to see or hear”, Janik Gers, Iron Maiden
“A proper rock concert – ten out of ten” Chris Evans BBC 2
“There’s a band on tour at the moment called Letz Zep, they’re amazing and I recommend you go see them” Jonathan Ross BBC 2

Event information

Theaterpladsen 10, 7800 Skive
fre. 28. apr. 2023
21:00
195,00 kr.–250,00 kr. stk


Arrangør

Skive Theater
Theaterpladsen 10
7800 Skive
www
+4597513533

Find event

Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Mere musik

08
jun
NADJA BROHOLM PÅ KULTURHUSBÅDEN
Kulturhusbåden, Skive Havn, 7800 Skive
Sommerkoncert nr. 3 med Nadja Broholm, den skønne sanger og sangskriver fra Vorupør 🎶

Nadja underholder med sit rige repertoire af nye sange, kendte numre og egne værker - smukt, sødmefyldt og helt suverænt som altid …

ALLE ER VELKOMNE ombord!

Sommerkoncerter 2023 er støttet af Kulturelt Samråd Skive                  
09
jun
Oprea Kvartet Klassik musik i Jebjerg
Søndervænget 1, 7870 Roslev, Denmark - Sport & Event Center Jebjerg
Oprea Kvartet   Oprea-kvartetten er en ny, dansk strygekvartet af international karakter.
• • Mihaela Oprea er født i Brasov i Rumænien. Hun begyndte at spille violin som 6-årig og fik allerede sin solistdebut som 11-årig med Brasov Filharmoniske Orkester. Mihaela har studeret på Cluj Musikgymnasium og Bukarest Musikuniversitet med senere studier ved Det Jyske Musikkonservatorium hos Kim Sjøgren, hvor hun afsluttede med solistdiplomeksamen.  • Mihaela Oprea er en flittig solist med symfoniorkestre i både ind- og udland, samt en ivrig kammermusiker. Hun har vundet en række internationale priser og udgivet to internationalt anmelderroste cd'er med dansk og rumænsk musik på pladeselskabet Danacord. Siden 1999 har hun været violinist i Sønderjyllands Symfoniorkester, hvor hun er koncertmester for 2. violin-gruppen.  • • Jens Byskov Jensen er født i Danmark og begyndte at spille violin som 6- årig hos Daniel Marinescu. Jens er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium hos Peter Hofmeister i 2002 med senere studier hos Sergei Azizian i København og Charles Sewart (Chilingirian-kvartetten) i London. Som kammermusiker har han givet koncerter i USA, England, Holland, Belgien, Frankrig, Schweitz og Tyskland. Som orkestermusiker har han været ansat i Kankakee Valley Symphony Orchestra i Chicago. Sideløbende med den klassiske musik har Jens udgivet flere plader med original musik, der af anmelderne oftest betegnes som progressiv jazz / blues.    • • Katrin Rimer er født i Kiel i Tyskland. Her studerede hun på Christian Albrechts Universität og senere på Freie Universität i Berlin samt Københavns Universitet. Katrin er en særdeles flittig kammermusiker, og siden 1999 har hun været bratschist i Sønderjyllands Symfoniorkester.   • • Katarina Skliarevski er født i Rusland og blev som 7-årig optaget på Musikliceum i Novosibirsk, hvor hun studerede indtil 1996. Hun var prisvinder i den nationale konkurrence "Assembly of Arts" i 1992 i Moskva. Siden har hun optrådt som solist og kammermusiker i Rusland, USA, Tyskland, Frankrig, Schweitz og Italien. • • I 1996 flyttede Katarina til Norge, hvor hun studerede på Norges Musikhøjskole indtil 2001. I 2005 fik hun solist diplom fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor hun studerede hos Morten Zeuthen. • • Som solocellist har Katarina Skliarevski været tilknyttet flere symfoniorkestre i Danmark og Norge. For tiden arbejder hun freelance som kammer- og orkestermusiker i Danmark.
10
jun
Familiekoncert med Eastwind
Asylgade 5, 7800 Skive, Danmark - Toldstrupparken /Musikskolen
Familiekoncert for børnefamilier ( og glade sjæle i alle aldre). Lyt til lyden af Østeuropa når Eastwind tager jer med på et eventyr i folkemusikkens verden. Der må synges, danses og klappes, når der præsenteres musik med inspiration fra Ukraine, Polen, Transylvanien, Moldavien og Rumænien. Alle er hjerteligt velkomne.
10
jun
Color, The Blind på Fællesscenen
Torvestræde 2, 7800 Skive, Danmark - Fællesscenen, Det gamle rådhustorv
Color, The Blind leverer ærlig, organisk og velspillet musik, der på ét og samme tid har rødderne solidt plantet i den jyske muld, men som også strækker sine grene mod en musikalsk arv fra et andet kontinent.

Sanger og sangskriver Daniel Bæk er født i Esbjerg, men opvokset på en gård i Salling, og netop det landlige, jyske islæt præger de oprigtige sangtekster.

Sangene er alle et produkt af den fede, jyske lerjord, men slet skjult findes også en iboende længsel efter noget andet; noget større – efter de store highways, græsstepper, sneklædte bjerge, ensomme træhytter og små, slumrende minebyer.

Musikken finder sit hjem et sted mellem indie- folk, country og americana.
Koncerten med Color, The Blind er en del af ”USA DAG” på Rådhustorvet, hvor du også kan opleve alt fra Linedance, motorcykler, workshops, Rock n´roll, Hip Hop, koncert med Katrine Schmidt og meget andet!  
10
jun
KATRINE SCHMIDT på Fællesscenen
Torvestræde 2, 7800 Skive, Danmark
Siden 2012 har Katrine Schmidt - der stammer fra Skive - været en aktiv del af den danske folk- og roots scene medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver.

I marts 2021 udgav hun sit debutalbum - ’Laying My Burdens Down’. Alle sangene på albummet er meget personlige og ærlige, og indeholder emner så som længsel, håb, afhængighed, misbrug og kærlighed - om at være menneske på godt og ondt.

Katrine Schmidts sange og musik er tro over for country’ens fremmeste kvaliteter, men fremstår også både enkeltvis og samlet set som det, de er: Originale, fine og endda raffinerede ballader. Det er sublimt håndspillet og autentisk musik. Og hun fremfører dem med en så stor stemme, at man ikke tror, at den kan fremføres af så ung en kvinde!

Koncerten med Katrine Schmidt er en del af ”USA DAG” på Rådhustorvet, hvor du også kan opleve alt fra Linedance, motorcykler, workshops, Rock n´roll, Hip Hop, koncert med lokale Color, the Blind og meget andet!  


Sagt om Katrine Schmidt:  Country Music People Magazine, UK: “Touching lyrics and an outstanding voice not commonly heard in Scandinavia. Her album is performed in English and her accent is alluring, just as it was for those Swedish girls In Abba.” “There are many influences on display here (jazz, country, middle of the road, Americana) and I enjoyed playing it through, as I was not sure where the next track would be going”. 
10
jun
Bersærk på Fællesscenen
Torvestræde 2A, 7800 Skive, Danmark - Fællesscenen Rådhustorvet
I 2012 fik Danmark den vilde ulv tilbage, og samme år opstod Bersærk!  

I 2020 udgav de hedenske heavy rockere deres tredje album ‘SOL’. Et album der modtog en GAFFA PRIS for Årets Hardrock/Metal Udgivelse 2020.  

’SOL’ har høstet store anmelderroser og "Danmarks bedste live band" er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk. Publikummet er kendt for at vil komme tilbage efter mere. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige og med det mest ambitiøse og hårdtslående album til dato i ryggen, er der hermed lagt på bålet til en af helt intense oplevelser med DK’s næste store tungrock-orkester, BERSÆRK.  

Bandet består af Casper Popp, Lars Evers, Simon Gleerup Meiner og Jens Moss Thorsen. Casper Popp kommer oprindeligt fra Skive.   

Lyt til Bersærk:
Bersærk udgav også Mulm (2015), Jernbyrd (2018) og Live i Pumpehuset (2019) Blod & Stål - Live i KB Hallen

(COPENHELL 2020 på DR2): https://www.facebook.com/watch/?v=606595316924134  

De Glemte  - Live i Pumpehuset: https://www.youtube.com/watch?v=h1c3zMZmHuw
11
jun
Musikskolens lærerband under åben himmel…
Havnevej 12, 7800 Skive, Danmark - Skive Anlæg
Musikskolens lærerband spiller op til koncert i Skive Anlæg. Repertoiret byder på masser af kendt musik, som man kan synge med på.  Programmet vil bestå af en god blanding af dansk musik, børnesange, ørehængere og  fællessang. Målgruppen er alle aldre, så invitér hele familien - og tag med til en festlig eftermiddag. (ved dårligt vejr afvikles koncerten på Skive Musikskole).
12
jun
Skolernes dag – fællessang og koncert
Torvestræde 2, 7800 Skive, Danmark - Rådhustorvet
Skolernes dag starter med fællessang fra scenen. Musikskolen inviterer til fællessang og undervejs i forløbet, vil der være optræden fra forskellige skoler, som optræder med musikalske indslag. Sangvalget vil være godt blandet - og der vil være sange, der er kendt af alle. Vi glæder os til at synge med jer. ( der er også mulighed for at deltage i fællessangene selvom man ikke er skoleelev - så er der voksne, som gerne vil være med, er I også meget velkomne).
13
jun
Sangskrivere på Fællesscenen: Søren Ipland
Torvestræde 2, 7800 Skive, Danmark - Fællesscenen
Trubadur og spillemand med guitar og danske tekster, som oftest er melankolske, dog med plads til et lille smil. Har boet på Danmarks Skønneste Ø, Fur. Men er nu bosat på Sydsjælland, Danmarks svar på Kentucky, med udsigt til Møn og Bogø.https://youtu.be/rk128hdp8tMhttps://soerenipland.wordpress.com
13
jun
Sangskrivere på Fællesscenen: Søren Lyhne
Torvestræde 2, 7800 Skive, Danmark - Fællesscenen
En mår på loftet. Et sesamfrø i maven. Et lakeret dansegulv. En dansende kreds. Flakkende kobber og smeltende stearin. Stjerneskud som tårer fra sommernatten. Varme hveder og nye forelskelser. Skal man grine eller græde over disse sange? Søren Lyhne (f. 1985) er en prisvindende sangskriver, der har udgivet musik med bl.a. dark folk-duoen Stadig Flydende og det progressive sømandsorkester Skvulp. Til denne koncert optræder han mutters alene, på stram line.http://stadigflydende.dkhttps://www.facebook.com/skvulp