• Fra:

    Til:

Event information

Knudevej 3, 7884 Fur
fre. 30. jun. 2023
21:00
Fra 295 kr. + gebyr

Allan Olsen

En større præsentation er unødvendig. De sidste mange år har Allan Olsen gæstet os, og vi glæder os til endnu engang at byde velkommen i 2023. Nærmere information kommer snarest.Rimer Allan O’ på analog?
Ikke helt men alligevel rigtig meget...
Én mand og en hel del guitarer på scenen foran et live-publikum. Mere
friskbagt, intenst og håndholdt bliver det ikke. Og da slet ikke, når man som
Allan Olsen insisterer på altid at være så godt som uforberedt, idét scenelyset
bliver tændt.
Med et tekst-univers der pendulerer mellem rørende og rablende, og med et
show, der ofte læner sig mere op ad stand-up, end dansk
main-stream, henvender Olsen sig til såvel et ungt som et modent – og
altid kræsent publikum. Og han gør det med saft, kraft og masser af bid.
Med hundredvis af sange, via 20+ pladeudgivelser, 2 bogudgivelser,
4 Music-Awards, samt tusinder af koncerter har Allan Olsen efterhånden
formet og slebet sin metier til noget nær perfektion i mødet med sit publikum.
Nestor-rollen har bestemt ikke gjort Olsen til en slags kustode i sit eget
museum. Tværtimod udfordrer han konstant såvel sig selv som sit repertoire i
sin optræden. – Det må hellere kikse og gå galt, end stagnere og blive
kedeligt!
Ingen under begrebet singer /song-writer rager højere op end Allan Olsen
Danmark, og efter mere end 40 år på vejene må Allan Olsen betegnes som
en ægte lyslevende legende.

Event information

Knudevej 3, 7884 Fur
fre. 30. jun. 2023
21:00
Fra 295 kr. + gebyr


Arrangør

Fur Bryghus
Knudevej 3
7884 Fur
www
9759 3060

Find event

Knudevej 3, 7884 Fur

Mere musik

01
jun
-
 
04
jun
Skive Festival
Strandvejen 40A, 7800 Skive, Danmark - Strandtangen
Skive Festival

Se bl.a. Tomas Helmig, Medina, Andreas Odbjerg, Drew Sycamore, Jonah Blacksmith og mange flere

Se flere informationer på www.skivefestival.dk

Vi glæder os til at se jer til Skive Festival.

Arrangør: Skive festval
Foto: Jan Sand
03
jun
60-års jubilæumsfest på FUR Camping
Råkildevej 6, 7884 Fur
FUR Camping fejrer sit 60-års jubilæum med fest, spisning, underholdning, musik og dans den 3. juni 2023.

Program:
Kl. 16.00 åbner teltet
Kl. 16.15 underholder Thomas Pedersen - kendt fra Voice - også kendt som "Bageren fra Farsø"
Kl. 18.00 buffet m/ helstegt pattegris, kartofler og stor salatbar samt dessert
Kl. 18.30 underholder Henrik, buschaufføren fra X-faktor
Kl. 20.00 spiller Rose & Romy og til fest og dans i 4 x 45 minutter
Kl. 24.00 lukker teltet
Drikkevarer skal købes i teltet - og billetter sælges kun online!
04
jun
SOMMER I SKIVE – Skive Postorkester
Skive Anlæg, Havnevej 12, 7800 Skive, Danmark - Skive Anlæg
Skive Postorkester indleder rækken af sommerkoncerter i Skive Anlæg.
Traditionen tro vil orkestret spille et bredt underholdningsprogram med nye og gamle numre inden for swing, evergreens, musicals og filmmusik. Solister fra orkestret vil også indgå i programmet.

Orkestret dirigeres af Olav Ploug-Jørgensen, der har en humørfyldt måde at præsentere programmet på.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Skive Kommune
09
jun
Oprea Kvartet Klassik musik i Jebjerg
Søndervænget 1, 7870 Roslev, Denmark - Sport & Event Center Jebjerg
Oprea Kvartet   Oprea-kvartetten er en ny, dansk strygekvartet af international karakter.
• • Mihaela Oprea er født i Brasov i Rumænien. Hun begyndte at spille violin som 6-årig og fik allerede sin solistdebut som 11-årig med Brasov Filharmoniske Orkester. Mihaela har studeret på Cluj Musikgymnasium og Bukarest Musikuniversitet med senere studier ved Det Jyske Musikkonservatorium hos Kim Sjøgren, hvor hun afsluttede med solistdiplomeksamen.  • Mihaela Oprea er en flittig solist med symfoniorkestre i både ind- og udland, samt en ivrig kammermusiker. Hun har vundet en række internationale priser og udgivet to internationalt anmelderroste cd'er med dansk og rumænsk musik på pladeselskabet Danacord. Siden 1999 har hun været violinist i Sønderjyllands Symfoniorkester, hvor hun er koncertmester for 2. violin-gruppen.  • • Jens Byskov Jensen er født i Danmark og begyndte at spille violin som 6- årig hos Daniel Marinescu. Jens er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium hos Peter Hofmeister i 2002 med senere studier hos Sergei Azizian i København og Charles Sewart (Chilingirian-kvartetten) i London. Som kammermusiker har han givet koncerter i USA, England, Holland, Belgien, Frankrig, Schweitz og Tyskland. Som orkestermusiker har han været ansat i Kankakee Valley Symphony Orchestra i Chicago. Sideløbende med den klassiske musik har Jens udgivet flere plader med original musik, der af anmelderne oftest betegnes som progressiv jazz / blues.    • • Katrin Rimer er født i Kiel i Tyskland. Her studerede hun på Christian Albrechts Universität og senere på Freie Universität i Berlin samt Københavns Universitet. Katrin er en særdeles flittig kammermusiker, og siden 1999 har hun været bratschist i Sønderjyllands Symfoniorkester.   • • Katarina Skliarevski er født i Rusland og blev som 7-årig optaget på Musikliceum i Novosibirsk, hvor hun studerede indtil 1996. Hun var prisvinder i den nationale konkurrence "Assembly of Arts" i 1992 i Moskva. Siden har hun optrådt som solist og kammermusiker i Rusland, USA, Tyskland, Frankrig, Schweitz og Italien. • • I 1996 flyttede Katarina til Norge, hvor hun studerede på Norges Musikhøjskole indtil 2001. I 2005 fik hun solist diplom fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor hun studerede hos Morten Zeuthen. • • Som solocellist har Katarina Skliarevski været tilknyttet flere symfoniorkestre i Danmark og Norge. For tiden arbejder hun freelance som kammer- og orkestermusiker i Danmark.
10
jun
Familiekoncert med Eastwind
Asylgade 5, 7800 Skive, Danmark - Toldstrupparken /Musikskolen
Familiekoncert for børnefamilier ( og glade sjæle i alle aldre). Lyt til lyden af Østeuropa når Eastwind tager jer med på et eventyr i folkemusikkens verden. Der må synges, danses og klappes, når der præsenteres musik med inspiration fra Ukraine, Polen, Transylvanien, Moldavien og Rumænien. Alle er hjerteligt velkomne.
10
jun
Color, The Blind på Fællesscenen
Torvestræde 2, 7800 Skive, Danmark - Fællesscenen, Det gamle rådhustorv
Color, The Blind leverer ærlig, organisk og velspillet musik, der på ét og samme tid har rødderne solidt plantet i den jyske muld, men som også strækker sine grene mod en musikalsk arv fra et andet kontinent.

Sanger og sangskriver Daniel Bæk er født i Esbjerg, men opvokset på en gård i Salling, og netop det landlige, jyske islæt præger de oprigtige sangtekster.

Sangene er alle et produkt af den fede, jyske lerjord, men slet skjult findes også en iboende længsel efter noget andet; noget større – efter de store highways, græsstepper, sneklædte bjerge, ensomme træhytter og små, slumrende minebyer.

Musikken finder sit hjem et sted mellem indie- folk, country og americana.
Koncerten med Color, The Blind er en del af ”USA DAG” på Rådhustorvet, hvor du også kan opleve alt fra Linedance, motorcykler, workshops, Rock n´roll, Hip Hop, koncert med Katrine Schmidt og meget andet!  
10
jun
KATRINE SCHMIDT på Fællesscenen
Torvestræde 2, 7800 Skive, Danmark
Siden 2012 har Katrine Schmidt - der stammer fra Skive - været en aktiv del af den danske folk- og roots scene medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver.

I marts 2021 udgav hun sit debutalbum - ’Laying My Burdens Down’. Alle sangene på albummet er meget personlige og ærlige, og indeholder emner så som længsel, håb, afhængighed, misbrug og kærlighed - om at være menneske på godt og ondt.

Katrine Schmidts sange og musik er tro over for country’ens fremmeste kvaliteter, men fremstår også både enkeltvis og samlet set som det, de er: Originale, fine og endda raffinerede ballader. Det er sublimt håndspillet og autentisk musik. Og hun fremfører dem med en så stor stemme, at man ikke tror, at den kan fremføres af så ung en kvinde!

Koncerten med Katrine Schmidt er en del af ”USA DAG” på Rådhustorvet, hvor du også kan opleve alt fra Linedance, motorcykler, workshops, Rock n´roll, Hip Hop, koncert med lokale Color, the Blind og meget andet!  


Sagt om Katrine Schmidt:  Country Music People Magazine, UK: “Touching lyrics and an outstanding voice not commonly heard in Scandinavia. Her album is performed in English and her accent is alluring, just as it was for those Swedish girls In Abba.” “There are many influences on display here (jazz, country, middle of the road, Americana) and I enjoyed playing it through, as I was not sure where the next track would be going”. 
10
jun
Bersærk på Fællesscenen
Torvestræde 2A, 7800 Skive, Danmark - Fællesscenen Rådhustorvet
I 2012 fik Danmark den vilde ulv tilbage, og samme år opstod Bersærk!  

I 2020 udgav de hedenske heavy rockere deres tredje album ‘SOL’. Et album der modtog en GAFFA PRIS for Årets Hardrock/Metal Udgivelse 2020.  

’SOL’ har høstet store anmelderroser og "Danmarks bedste live band" er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk. Publikummet er kendt for at vil komme tilbage efter mere. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige og med det mest ambitiøse og hårdtslående album til dato i ryggen, er der hermed lagt på bålet til en af helt intense oplevelser med DK’s næste store tungrock-orkester, BERSÆRK.  

Bandet består af Casper Popp, Lars Evers, Simon Gleerup Meiner og Jens Moss Thorsen. Casper Popp kommer oprindeligt fra Skive.   

Lyt til Bersærk:
Bersærk udgav også Mulm (2015), Jernbyrd (2018) og Live i Pumpehuset (2019) Blod & Stål - Live i KB Hallen

(COPENHELL 2020 på DR2): https://www.facebook.com/watch/?v=606595316924134  

De Glemte  - Live i Pumpehuset: https://www.youtube.com/watch?v=h1c3zMZmHuw
11
jun
Musikskolens lærerband under åben himmel…
Havnevej 12, 7800 Skive, Danmark - Skive Anlæg
Musikskolens lærerband spiller op til koncert i Skive Anlæg. Repertoiret byder på masser af kendt musik, som man kan synge med på.  Programmet vil bestå af en god blanding af dansk musik, børnesange, ørehængere og  fællessang. Målgruppen er alle aldre, så invitér hele familien - og tag med til en festlig eftermiddag. (ved dårligt vejr afvikles koncerten på Skive Musikskole).
12
jun
Skolernes dag – fællessang og koncert
Torvestræde 2, 7800 Skive, Danmark - Rådhustorvet
Skolernes dag starter med fællessang fra scenen. Musikskolen inviterer til fællessang og undervejs i forløbet, vil der være optræden fra forskellige skoler, som optræder med musikalske indslag. Sangvalget vil være godt blandet - og der vil være sange, der er kendt af alle. Vi glæder os til at synge med jer. ( der er også mulighed for at deltage i fællessangene selvom man ikke er skoleelev - så er der voksne, som gerne vil være med, er I også meget velkomne).