• Fra:

    Til:

Event information

Østergade 25, 7800 Skive
tor. 22. jun. 2023
16:00
0

Tinker torsdag i Opfinderiet for voksne

Kom og slip kreativiteten fri blandt ligesindede opfindere. Her har du mulighed for at bruge 3d-printere, laserskærer, folieskærer, værktøj, stoftrykker og meget andet.

Afprøv dine gode ideer og bliv inspireret af andres gode ideer. Vi giver også gerne en kop kaffe hvis du bare har lyst til at komme og snakke om nye ideer eller sparre med andre om et nyt projekt.

Der bliver også mulighed for at tage kørekort til de forskellige maskiner, så man kan bruge dem udenfor den bemandede åbningstid.

Medbring gerne din egen pc hvis du kan. Vi bruger kun gratis software og vi hjælper gerne med at installere og komme i gang.

OBS: TJEK BIBLIOTEKETS HJEMMESIDE FOR UNDTAGELSER. HELLIGDAGE M.M.

Event information

Østergade 25, 7800 Skive
tor. 22. jun. 2023
16:00
0


Arrangør

Skive Bibliotek
Østergade 25
7800 Skive
www
99157000

Find event

Østergade 25, 7800 Skive

Mere viden

27
okt
Skippers historie!
Foredrag med Toke Aagaard, skipper på Skoleskibet Marilyn Anne.
Fur Museum, fredag den 27. oktober kl. 19 – 21

Toke Aagaard, der både er meget passioneret og munter fortæller om sit virke som skipper ombord på et skoleskib og om det ansvar der følger med, når man har ansvaret for en ”skole til søs” med 14 elever, en besætning og en smuk gammel skude på 100 år !

Toke har arbejdet ombord på Marilyn Anne i mere end 20 år og de sidste 8 år som skipper! Undervejs vil Toke Aagaard viser nogle smukke billeder af skibet og fra dets mange togter. Til sidst vil der være mulighed for at stille spørgsmål og hos en rigtig sømand eksisterer dumme spørgsmål ikke!

”Marilyn Anne” gæster ofte Fur Havn, både skipper og styrmand ombord bor sammen med deres familier på Fur.Der er indlagt en pause i foredraget, hvor vi serverer kaffe/te og småkager.

Foredraget koster 50 kr.Køb billet på www.skivebibliotek.dk eller ved indgangen.

Arrangører er: Skive Bibliotek og Fur Museum.

Her foregår det: Fur Museum, Nederby 28, 7884 Fur.
01
nov
Foredrag: 25 år på Sevel kro
Hostrupvej 6 Lem, 7860 Spøttrup
"25 år på Sevel kro" - Foredrag med Hans Kurt Nielsen
Onsdag den 1. november kl. 19.00
Læs mere på: http://Lemby.dk
08
nov
Gratis foredrag om arv og testamente
Theaterpladsen 10, 7800 Skive
Kom til gratis foredrag om arv og testamente, og få svar på alt hvad du skal vide for at skabe sikkerhed for dig selv og din familie, samtidigt med at vi byder på en lækker middag.


Sikkerhed ved sygdom 
På foredraget får blandt andet svar på hvad sker der, hvis du på et tidspunkt bliver mentalt eller fysisk svækket, så du ikke selv kan administrere din økonomi eller dine personlige forhold? Her kan du få brug for hjælp fra en af dine nærmeste. Men for at det rent juridisk vil kunne lade sig gøre, kræver det at du opretter en fremtidsfuldmagt. Her kan du selv beslutte, hvem du vil give fuldmagt til og præcis hvordan fuldmagten skal gælde, eks. hvem skal have adgang til din bankkonto, betaling af regninger, evt. salg af ejendom eller varetagelse af dine interesser i forhold til offentlige myndigheder. 


Testamente 

Skab sikkerhed for familien Uanset om du er gift, ugift eller alene, om du har børn fælles børn, sammenbragte børn, eller slet ikke har børn, så kan du med et testamente skabe sikkerhed og tryghed for både dig selv og for din familie. Få svar på hvordan din arv bliver fordelt til dem, du ønsker. Og hvordan du sikrer at din familie kan beholde samme levestil, eller blive boende i huset. Find ud af hvordan du som gift kan få helt op til 37,5% mere ud af arven, eller hvordan arven til børnene kan gøres til særeje.


Familietjek – personlig juridisk rådgivning
 
Når du tilmelder dig foredraget om arv & testamente, vil du efter foredraget er afholdt, blive kontaktet på telefon, email eller sms, hvor du vil blive tilbudt personlig juridisk rådgivning, som tager udgangspunkt i din egen situation og behov, så du efterfølgende er klædt på til at vide, hvordan du bedst muligt skaber sikkerhed for dig selv og din egen familie i tilfælde af sygdom og dødsfald.