• Fra:

    Til:

Event information

Theaterpladsen 10, 7800 Skive
tor. 26. okt. 2023
20:00
225,00 kr.

Troels Gustavsen/Noah

Man kan se frem til en varm og nærværende oplevelse når musikken fremføres let akustisk, og det er måske præcis i dette univers, at melodierne og teksterne træder særligt frem. 


For selvom at Troels har smedet nogle af nyere tids store popklassiskere, så har han rod i Singer/songwriter traditionen og måske lige netop det vil man måske kunne høre når Troels og hans pianist, Morten gæster Skive Theater til efteråret. 


Der er god chance for at nå hele følelsesregisteret med Troels’ store repertoire af personlige sange. Der vil både være sange fra før navneskiftet fra NOAH til Troels Gustavsen, og sange fra det nyeste album.”

Event information

Theaterpladsen 10, 7800 Skive
tor. 26. okt. 2023
20:00
225,00 kr.


Arrangør

Skive Theater
Theaterpladsen 10
7800 Skive
www
+4597513533

Find event

Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Mere musik

24
sep
børne- og familiekoncert med HEARTBEAT
Asylgade 5E, 7800 Skive
Kom til en forrygende koncert med gruppen HEARTBEAT. Her vil du møde unge, sprælske musikere med masser af spilleglæde. Gruppen leverer en alsidig koncertoplevelse, der bobler af begejstring. STOMP er musik, der spilles på alt andet end de gængse instrumenter - og der spilles på hvad som helst.
Koncerten er for alle - den primære målgruppe er børn- og børnefamilier... og ALLE er velkomne. 
28
sep
Musikalsk festfyrværkeri med MaltEkspressen på Kulturhusbåden
Kulturhusbåden, Skive Havn, 7800 Skive
Der er fornøjelige falbelader, fyrig folkemusik, frække trin og fællessang,
når de 4 friske fyre fra MaltEkspressen spiller op på Kulturhusbåden ...

Kom med på en festlig, folkelig og farverig rejse under fuldmånen … :) 

ALLE er velkomne - kom frejdigt frit frem!

Sommerkoncerterne 2023 er støtte af Kulturelt Samråd Skive - tak!
30
sep
Peter og de andre kopier
Knudevej 3, 7884 Fur
Hyldest aften til Kim Larsen

Danmarks bedste Kim Larsen tribute band glæder sig til endnu en tur i manegen.
Bandet er klar til at indtage scenen på Fur Bryghus d. 30. september,  og det bliver bestemt ikke kedeligt når alle Larsens Hits bliver leveret med stor overbevisning og respekt for vort lands største kunstner.
Peter & de andre Kopier spiller for udsolgte huse stort set alle steder når de hylder mesteren Kim Larsen med den dybeste respekt.
Der er masser af syng med på repertoiret og godt gang i ølhanerne når Kopierne tager festen Derudaf!

Nyd en lækker 2 retters showmenu inden kr. 325,00 købes også på billetten.
Der er tale om en STÅENDE koncert.
04
okt
Min vej fra Polen over Cirkus til den Danske Folkekirke
Sundsørevej 44, 7870 Roslev
Fortælling musik og sang Wojtek Sciborowski er organist ved Østsalling Pastorats 5 kirker, kapelmester i orkesteret Djangoes, nydansker med Polen som sit fødeland Han er musikalsk til fingerspidserne, han kom til Danmark som cirkusmusiker og rytmisk festmusiker, men har tilegnet sig færdigheder og viden, der gør at han efter overstået eksamen på Kirkemusikskolen i Vestervig kan kalde sig organistAlle er velkomne
Entre:  75 kr. incl. Kaffe/The og Asta Kringle

Tilmelding nødvendig pr. SMS eller tlf. 40554379, betaling ved indgangen

06
okt
Midtjyllands største Oktoberfest
Skyttevej 12, 7800 Skive
Midtjyllands største oktoberfest

Skummende fadøl i gigantiske krus. Wienerschnitzel mit der ganzen molevitten. Det 8 mand store Tirolerband Aalburg – og de skønneste Tyrolpiger iført dirndl sørger for det gode humør, danske slagere og ”skålesange” under spisningen. 

Du kan roligt finde dine lederhosen og tørsten frem, for hele deltagelsen i festen fås til en samlet, skarp pris, der dækker middag og fri bar med øl, vand og vin i seks timer. 

Der indsættes busser fra Thisted og Nykøbing. Tilkøb transport frem og tilbage for blot 100 kr. pr. person. 
Det er i store træk opskriften på Midtjyllands største oktoberfest som KulturCenter Skive afholder fredag den 6. oktober. 

Så der er ikke meget andet at sige end: Prooooooost!
06
okt
Kira Skov
Theaterpladsen 10, 7800 Skive
Kira Skov varsler ny plade og annoncerer omfattende Danmarks turné. 


Kira har haft et travlt år. I 2022 har hun både turneret med duetterne fra Spirit Tree pladen, medvirket i Toppen af Poppen og gendannet Kira and the Kindred Spirits i en fejring af 20-års jubilæet for deres debut plade Happiness Saves Lives på en tur rundt i DK her i efteråret. 

Begge turnéer høstede 5-stjernede anmeldelser og stor begejstring på landets spillesteder. I August måned fandt hun desuden tid til at tage en uge til Peter Gabriels legendariske studie RealWorld med partneren Silas Tinglef. 

Her indspillede de en samling nye sange i samarbejde med Kiras mange årige samarbejdspartner John Parish (PJ Harvey, sparkle horse m.fl), Billy Fuller (Beak, Robert Plant m.fl) og teknikeren Head. (PJ Harvey, Marianne Faithfull, James Blake m.fl). 

Sangene reflekterer over vores tid med flere politiske undertoner, og er i sit udtryk mere ekspressivt end Kiras seneste plader med enkelte afstikkere som bygger bro til de mere folkede kompositioner fra Spirit Tree og Echo of You. Den første single herfra er sangen Debbie, en hyldest til punkikonet Debbie Harry. Pladen udsendes i løbet af foråret 2023. 

Kira fortsætter samarbejdet på livescenen med sit faste band fra de seneste udgivelser The Echo of You, I Nat Bli’r Vi Gamle og Spirit Tree. Både Maria Jagd og Oliver Hoiness medvirker iøvrigt på den kommende udgivelse som Kira og Silas har indspillet videre på hjemme i København.
Vi glæder os til at byde Kira velkommen i Skive Theater.
12
okt
Thomas Sejthen Trio
Theaterpladsen 10, 7800 Skive
Der er godt gang i jazzlivet i Århus. Efter en del år hvor man kan mene, at jazzmiljøet holdt sig i live ved lavt blus, er det ligesom, der er sket en ekstra indsprøjtning til hele miljøet. Det myldrer frem med unge talenter, der går en løfterig fremtid i møde, hvor de vil udvikle sig til at blive etablerede navne. Vi har gennem tiden haft fornøjelsen af at kunne præsentere mange af disse unge musikere for vores publikum.
De tre medlemmer af aftenens trio er ude over den værste lømmelalder og besidder nu anerkendte positioner på den danske jazzscene. Trioen startede i sin nuværende form i 2016 og har med årene udviklet et tæt og veloplagt samspil, der giver ro til eftertanke og fuld opmærksomhed fra lytter-side. Koncertens repertoire vil hovedsageligt bestå af numre komponeret af Thomas Sejthen afløst af andre klassiske jazzstandards, der er velegnede for trioformatet. Det munder musikalsk set ud i en atmosfære af nærvær og afdæmpet nerve. Det høres tydeligt på trioens anmelderroste album fra januar 2023 ”This Is Our Year.”
Line-up:
Thomas Sejthen, stilsikker og raffineret bassist
Mads Ole Erhardsen, elegant og swingende saxofonist
Jesper Bo Knudsen, rytmisk skarp og finurlig trommeslager
Alle tre har ved tidligere lejligheder givet koncert i Skive Jazzklub. Med succes og begejstring til følge.
Entre: Medlemmer 130 kr. Gæster 130 kr. Unge under 25 år 50 kr.
Billetsalg ved indgangen eller forhåndsbestilling på Ticketmaster
20
okt
Folkeklubben
Theaterpladsen 10, 7800 Skive
Folkeklubben annoncerer nyt album og stor turnéFolkeklubben udgiver nyt album i foråret og drager på stor efterårsturné i 2023.
Under titlen ’Mere end en klub tur’ kommer bandet hele landet rundt med 25 koncerter til efteråret 2023. 
Det er gået stærkt for Folkeklubben de sidste par år. Det brede gennembrud kom med hits som ’Fedterøv’, Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og albummet ’Sort Tulipan’. 
Seneste udspil ’Børn af den tabte tid’ strøg direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten, og sendte klubben forbi en udsolgt KB Hallen og store koncerter på plænerne i Tivoli i København og Friheden i Århus. 
Nyt album Bandet har brugt vinteren 22/23 i pladestudiet og således rammer landets spillesteder til efteråret med et spritnyt album i ryggen. 11 nye sange. Den sjette plade på bare 12 år. Første udspil fra det nye album forventes at falde i starten af marts, og hele albummet forventes på gaden slut april. 
Hvem er Folkeklubben i 2023? – ”Vi er mere end en klub! Søger du et mere fyldestgørende svar, finder du det på dit lokale spillested til efteråret. Vi glæder os til at spille den nye plade, hits og sange fra bagkataloget. Det var sjovt at spille i en arena som KB-Hallen, men nu glæder vi os til at genbesøge de byer og spillesteder som har givet os så store oplevelser og gjort Folkeklubben til det, vi er i dag – et orkester i bevægelse.”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall. 
21
okt
Cala & Spraglgevær
Theaterpladsen 10, 7800 Skive
En skibonit vender hjem – og hun tager en ven med.

I starten af 2023 spillede CALA og Spraglgevær en fælles koncert på Radar i Aarhus. Ingen af dem havde regnet med, at det, der skete på den scene den aften, ville blive startskuddet til en fælles turné rundt på landets spillesteder. Men magien opstod – og i efteråret 2023 tager de på turné sammen og rammer Skive Theater den 21. oktober. 


Spraglgevær er romantisk smadderrock. CALA er humørsyg alt-pop. Men på trods af forskellige udtryk er det netop live, at Spraglgevær og CALA overlapper. Fra de støjende guitarer til de intense, nærværende vokaler. Fra de boblende synthesizere til de buldrende trommer. Fra det spinkle til det storladne, taler begge de aarhusianske bands direkte til det blottede menneskehjerte. 


CALA: Bag kunstnernavnet CALA står Caroline Fjerbæk Olsen fra Skive. Her startede hun med at spille musik. Her skrev hun sin allerførste sang. Og her skabte hun sit første band. Siden er Caroline flyttet til Aarhus, hvor hun blandt andet skabt CALA. Når CALA går live, kan publikum komme helt tæt på paniske tanker og uflatterende følelser – pakket ind i ungdomsmagi. Det er en invitation direkte ind i det univers, der findes bag den smilende facade. Med et dragende blik og en dansende krop, der med hendes egne ord ikke helt kan danse, når CALA langt ud mellem publikummernes silhuetter og kaster mavepustere og kys rundt med sin musik og tilstedeværelse. Det bliver hviskende og sart. Det bliver stormende og sitrende. Og tider endda dansabelt! 


Den 30. september 2022 udgav CALA sit debutalbum, WE’RE STILL YOUNG. Det er en titel, der ligesom musikken rammer ned i et virvar af tvivlstanker, frygt, frihed og neonoplyste nætter. 


SPRAGLGEVÆR: Spraglgevær er romantisk smadderrock. Den intense frontmand Sebastian Gall åbner op for både tanker og hjertets udråb med fandenivoldske og ærlige sange fra den ukuelige idiots vedvarende håb. Lydens rå og konfronterende udtryk kræver lytterens opmærksomhed fra første øjeblik. Skærende guitarer og dundrende trommer slår som en hammer og opsætter rammerne for den kompromisløse vokal. 


Bandet opstod i Aalborg efteråret 2019 med sangskriver Sebastian Gall som samlingspunkt. Med nedlukningen i 2020 blev en masse nye sange til, der endelig kunne deles i januar 2022, da bandet udgav deres debut EP “Hjernebrand”. Ep’en handler om et forhold til en roomie, der blev ødelagt af ustyrlige følelser og manglende ærlighed. Live er Spraglgevær en flammende energiudladning, en hudløst ærlig skrøbelighed og en menneskelig fortælling om storhed og hverdag.
26
okt
Troels Gustavsen/Noah
Theaterpladsen 10, 7800 Skive
Man kan se frem til en varm og nærværende oplevelse når musikken fremføres let akustisk, og det er måske præcis i dette univers, at melodierne og teksterne træder særligt frem. 


For selvom at Troels har smedet nogle af nyere tids store popklassiskere, så har han rod i Singer/songwriter traditionen og måske lige netop det vil man måske kunne høre når Troels og hans pianist, Morten gæster Skive Theater til efteråret. 


Der er god chance for at nå hele følelsesregisteret med Troels’ store repertoire af personlige sange. Der vil både være sange fra før navneskiftet fra NOAH til Troels Gustavsen, og sange fra det nyeste album.”