• Fra:

    Til:

Over 10.000 gæster til Skive Festival

Foreningen Skive Festival havde sat sig et mål og har indfriet det, lyder det fra en meget tilfreds, imponeret og glad formand, Michael Eiskjær

Skive Festival 2021. Michael Eiskjær med Boney M på scenen. Foto: Lars Rasborg

 

Armene er løftet højt over hovedet af begejstring i bestyrelsen for Skive Festival, ja mere end det, for samlet set rammer besøgstallet nærmere de 11.000 end 10.000, som var bestyrelsens mål.

Det oplyser en meget stolt og glad formand, Michael Eiskjær, der beskriver arrangørerne som »svineheldige« af flere årsager.

For det første var vejret helt fantastisk i alle tre dage med tørvejr og høj sol. Musikken klappede, stemningen var i top, og gæsterne var tydeligvis glade for igen at komme ud, høre musik, få danset og være sammen med andre.

– Det er utroligt, hvor heldige, vi har været, både med udsættelsen af festivalen til første weekend i september og med vejret. Faktisk burde jeg være taget i kirken og takket, for nogle holder da hånden over os, så heldige vi har været, siger Michael Eiskjær.

Dog har frivillige hjælpere været en mangelvare på årets Skive Festival, erkender formanden.

– Vi har trukket en del på bestyrelsesmedlemmer, ligesom familie og venner også har givet en hånd med, så opbakningen har været virkelig god, og de frivillige, der har hjulpet, har bare givet den en ekstra skalle. Det er jeg meget duperet og imponeret over, konstaterer Michael Eiskjær (…)

 

Læs hele artiklen på dette link – eller i Skive Folkeblad fra den 6. september 2021.