• Fra:

    Til:

Rock the Region: Skive-musikere optræder på Drivhuset

Fredag aften kan man opleve en gratis koncert med hele seks forskellige bands fra Region Midtjylland. Det lokalt sammensatte band Bøystrup er blandt de optrædende til årets Rock the Region-turné

Der vil være lokalt kendte ansigter at spotte på scenen til den store Rock the Region-koncert på Drivhuset fredag aften.
Her vil byen nemlig få besøg af det midtjyske musikprojekt, Rock the Region, der drager rundt fra den ene midtjyske by efter den anden for at holde gratis koncerter med spirende musiktalenter fra hele Region Midtjylland.
– I hver by, hvor turnéen spiller, er det det lokale band, der slutter af, fortæller formand for Kult’en Rune Breiner Nielsen, der også er en af projektlederne bag Rock the Region.
Skive er velrepræsenteret i den eftertragtede Rock the Region-turné i form af et spritnyt Skive-orkester, som er sammensat af flere forskellige unge musiktalenter fra egnen.
Det er den lokale singer-songwriter Mads Høj Bøystrup, der lægger efternavn, sangstemme og tekster til bandet Bøystrup, der på alle måder er et lokalt, virtuost powerhouse.
Han plejer egentlig at optræde som solist, men i forbindelse med Rock the Region-turnéen har han fået selskab fem yderligere Skive-musikere, der selv optræder i lokale bands som ArtiMik og Antonius eller underviser i musikfag på ungdomsskolen i Skive.

Regionen rocker

I december og januar kunne lokale bands fra hele regionen ansøge om at blive en del af årets Rock the Region-turné.
De udvalgte bands har siden starten af året deltaget i to weekendworkshops, hvor de blandt andet har modtaget professionel hjælp og råd til at klare sig i musikbranchen.
Dertil har de seks bands også fået skabt deres egen musikvideo af en livesession, som bandet kan profilere sig med efterfølgende. Alle musikvideoer kan ses på Rock the Regions facebookside og vil også blive vist til fredag aftens koncert i Drivhuset (…)

 

Se Skive-bandet Bøystrups livesession her:

 

 

Læs resten af artiklen på Skive Folkeblads hjemmeside

Læs mere om arrangementet her på SkivePortalen