• Fra:

    Til:

Tre talentfulde herrer kombinerede vin, musik og komik

Foto: David Skaaning

Der var lagt op til et arrangement ud over de sædvanlige koncerter i Skive Theater, da Michael Hamilton troppede op med komiker Sebastian Dorset og den guitarspillende vinkonsulent Thomas Wester

Onsdag aften Skive Theater under kulturugen kunne publikum opleve lidt af en verdenspremiere. De skulle nemlig opleve den geniale idé at kombinere en vinsmagning med komik og musik, hvilket må være det første arrangement af sin slags.

– Vi har aldrig optrådt sammen med det her før, så det skal blive rigtig spændende, om det fungerer, fortalte Michael Hamilton inden arrangementet begyndte.

Ved et bord i den ene side af teatersalen fyldte vinspecialisten Thomas Wester den første vin i glassene, en kølig Fritzen Rosenhof-riesling, inden han med hastige skridt gik op på scenen, greb sin elguitar og spillede noget fed tråd.

– Jan Glæsel har altid sagt, at man skal starte med en god jingle, sagde han efter klapsalverne.

Thomas Wester har optrådt flere gange med Michael Hamilton, men som solist har han udviklet sin egen musikalske vinsmagning, hvor han står for de forskellige smagsoplevelser i de vine, han har medbragt, og klæder dem på med et passende stykke musik.

Det var netop et sådant velkonstrueret, morsomt og lærerigt show, som publikum fik fornøjelsen af. Det var med spækket med gode vintips såsom at holde sine røde vine kølige for at bevare frugtnuancerne i flasken, som man jo egentlig har betalt for.

– Der er en enkelt regel, I skal følge: Man må kun smage på vinen, når musikken spiller, forklarede han, og dén regel blev fulgt til fulde…

Læs resten af anmeldelsen på dette link – eller i Skive Folkeblad fra den 17. juni 2021.

Relaterede indlæg