• Fra:

    Til:

Veteranfestival gentager succesen på kasernen

For andet år i træk kan man opleve musik og festlig stemning på Skive Kasernes matrikel, når musikfestivalen Engage West løber af stablen lørdag den 20. august

Foto: Steen Don

 Sidste år blev veteranfestivalen Engage for første gang delt i to. Én østlig musikfestival, der fandt sted på Kastellet i København – og én til den vestlige del af landet på Skive Kaserne.

Derfor har det da også skabt undren og nervøse miner, da årets billetsalg til Engage kun var åbnet for den østlige begivenhed. Men nu kan alle åndet lettet op: Engage West gentager sidste års succes den 20. august på Skive Kaserne.

– Vi har ventet med at offentliggøre festivalen, for de sidste aftaler med musikerne skulle lige være plads, fortæller pensioneret oberst Christian Arildsen, der er forhenværende regimentschef på Skive Kaserne og nuværende arrangør for den vestlige veteranfestival.

Foreløbigt kan man opleve danske kunstnere som Tim Christensen, Anne Linnet og Steen Jørgensen på årets Engage-festival i Skive.

– Der er faktisk stadig plads til en artist eller to på plakaten, så vi lytter til deltagernes opfordringer, afslører Christian Arildsen.

– De opfordrer også til, at vi finder et bandt til det yngre publikum, siger han.

 

Sidste års erfaringer

Egentlig var årets Engage West-festival planlagt til lørdag den 13. august, men det besluttede arrangørene hurtigt at styre udenom.

– Vi ville ikke være i vejen for eksisterende musikfestivaler på egnen, og der var netop sommerkoncert på Fur Bryghus den samme dag, forklarer Christian Arildsen.

(…)

 

Læs resten af artiklen her på Skive Folkeblads hjemmeside