Det begynder så fint. Foråret er fyldt med forventninger og gåpåmod, men ofte bliver ambitionerne overhalet af ukrudtet hen over sommeren.
Ved at gribe det rigtigt an, undgår du, at drømmen om egne grøntsager bliver en kamp. Det er trods alt sjovere at bruge tiden til at så og høste, i stedet for at luge.
Du får i workshoppen konkrete anvisninger på, hvordan du kan indtage græsplænen eller et ukrudtsfyldt hjørne og forvandle det til god jord at dyrke i. Metoderne er simple at anvende og lige til at gå i gang med derhjemme.
På opdagelse i historien
Din underviser er museets gartner Belinda Fredslund, som vil tage dig med på inspirationstur i de historiske haver og dele ud af sine erfaringer med at dyrke uden at blive overmandet af ukrudtet.
Glæd dig til en spændende dag i museets smukke omgivelser.
Workshoppen er en del af projektet, Modern Hands, der fokuserer på mulighederne inden for de forskellige håndværksfag.
Ved ankomsten bliver du budt velkommen med te og kaffe.
Midt på dagen serverer Restaurant Skyttegaarden en lækker frokost, og inden turen går hjemad, er der eftermiddagskaffe med lidt sødt til.
Der vil være vand ad libitum til frokosten, øvrige drikkevarer kan tilkøbes.
Vi tilpasser programmet efter vejret, hvor meget af kurset vi er ude eller inde, men husk under alle omstændigheder varm og praktisk påklædning.
Prisen inkl. frokost er DKK 590. Derudover et administrationsgebyr.
Navigation
Kategorier
Nyttige links
Skiveportalen © 2023 – www.skivefolkeblad.dk – www.skive.dk