Vilkår

Vilkår

Denne webservice leveres i et samarbejde mellem Advicer og Skive Kommune.

Advicer og Skive Kommune bestræber sig på, at websiden er til rådighed døgnet rundt. Ingen af parterne kan dog holdes ansvarlig, hvis websiden uanset grund er utilgængelig på et hvilket som helst tidspunkt eller i en given periode.

Advicer og Skive Kommune bestræber sig på at sikre, at oplysningerne på denne webside er korrekte. Parterne kan dog ikke garantere oplysningernes nøjagtigheder og påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser. Oplysninger om priser, links, arrangørinformation og lignende kan blive ændret uden varsel.

En del af denne webside indeholder materiale og oplysninger, der indsendes via tredjemand. Tredjemand er ansvarlig for, at materiale og oplysninger, der udgives direkte eller indirekte på Skiveportalen ikke krænker tredjemands rettigheder, samt overholder national og relevant udenlandsk lovgivning. Skiveportalens parter, Advicer og Skive Kommune, kan ikke garantere for nøjagtigheden af sådant materiale og frasiger sig derfor udtrykkeligt ethvert ansvar for tab, skade, fejl, aflysninger, manglende oplysninger eller forsømmelighed forårsaget af det materiale, der findes på websiden. Vi gør opmærksom på, at brugere af websiden/arrangører/tredjemænd selv indtaster information om de enkelte arrangementer, samt uploader tilhørende billed- og fotomateriale. Skiveportalen kan således ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af de oplysninger, der fremgår under de enkelte events, samt uretmæssig brug af fotos. Brugere gøres ved billedupload opmærksom på, at de selv bærer ansvaret for, at sikre sig rettigheder til billedmaterialet, samt at dette overholder lovgivningen. Dette udgør dog ikke nogen garanti.

Skulle websidens besøgende opdage fejlagtige oplysninger eller lignede i forbindelse med et event på Skiveportalen, bedes de kontakte den enkelte arrangør, hvis oplysninger fremgår på eventsiden.

Skiveportalen kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader eller følgeskader (herunder erstatning for tab af forretning eller tab af fortjeneste), der opstår fra brugere af eller materiale på websiden.

Skiveportalen påtager sig intet ansvar for indholdet af sider, der linkes til fra denne. De linkede websider, som indtastes af tredjemand/brugere, kontrolleres ikke af Advicer eller Skive Kommune, og parterne er ikke ansvarlige for indholdet eller links på disse websider, eventuelle ændringer eller opdateringer til sådanne websider.

Hvis nogle af ovenstående vilkår konstateres ulovlige, ugyldige eller på anden måde ikke kan håndhæves på grund af lovgivningen, skal denne, i det omfang den juridisk vurderes ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, adskilles og slettes, og de øvrige vilkår skal bestå.