Beat the Drum – The Runrig Experience

Beat the Drum – The Runrig Experience

Beat The Drum – The Runrig Experience
Glæd jer til en storslået hyldestkoncert for det Skotske band Runrig

Beat The Drum er et professionelt coverband, der hylder det skotsk-keltiske rockband ‘Runrig’.

Det er tid til ‘Dance Again’ og at genopleve de utallige Runrig sange, herunder Loch Lomond, Rocket To The Moon, Every River, Greatest Flame, Hearts of Olden Glory og mange flere, leveret af det nye band ‘Runrig Experience’.

Runrig var et af Skotlands mest succesfulde bands, som udover succesen i hjemlandet, også havde en stor, trofast fanskare i Danmark og Tyskland. Bandet startede på Isle of Skye tilbage i 1973 og nåede i alt at lave 14 studiealbums.

I 2016 annoncerede Runrig, at det 14. album ville blive det sidste og i 2018 afholdt de en kæmpe afskedsturné under titlen “The Final Mile” med to udsolgte koncerter i henholdsvis Royal Arena og Jyske Bank Boxen, og afsluttede på hjemmebane i Skotland foran 52.000 publikummer på Stirling City Park.

Beat The Drum – The Runrig Experience ønsker ikke blot at efterligne det originale bands optrædener, men at skabe en oplevelse, der ærer deres arv og lader fans genopleve deres musik. Deres mål er ikke at udfylde tomrummet efter Runrigs fravær, men at holde deres musik i live og fortsætte den arv, de har efterladt. 

Vi glæder os til at byde dem velkommen i Skive Theater!
Beat the Drum

Fra dato og kl:

21. Mar - 20:00

Til dato og kl:

21. Mar - 23:00

Adresse:

Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Pris:

395

ARRANGØR INFO

Skive Theater

Email: info@kcskive.dk

Tlf: 70701464

Hjemmeside: https://kcskive.dk/kultur/the-runrig-experience/