Kandis

Kandis

35-ÅRS JUBILÆUMSTUR

KANDIS fejrede i januar måned deres 35-års Jubilæum med en række specielle koncerter. Disse koncerter var ikke det traditionelle halbal, men derimod en unik koncert for et siddende publikum. En koncert hvor publikum gennem 2 x 60 minutter får både de sjove anekdoter og historier fra en fantastisk karriere fra 35 år på landevejen og alle de store hit.

Disse specielle koncerter var så stor en succes, at det gentages i oktober måned på udvalgte koncertsteder, heriblandt KulturCenter Skive, som et af de eneste i Midtjylland….

Det vil være med KANDIS på scenen, som med godt humør og musikalsk præcision vil servere en lang række hit, som vi alle kender, lige fra gennembrudshittet ”En Lille Ring Af Guld”, Grand Prix hittet ”Lonnie Fra Berlin” til ”Det´ Dit Navn” og mange andre hits, som alle har været med i toppen af diverse hitlister gennem de sidste 35 år. Sange som er blevet en del af alle danskeres musikalske DNA.

Så det bliver et helt overflødighedshorn af gode KANDIS sange, festligt serveret for publikum, som kan glæde sig, når KANDIS indtager scenen til dette unikke show.

KANDIS ER:        

Johnny Hansen – lead vokal og guitar
Ole Svendsen – bas og vokal
Jens Erik Jensen – keyboards og vokal
Frank Thøgersen – trommer og vokal
Mads Hyldahl – lead guitar og vokal

Fra dato og kl:

31. Oct - 20:00

Til dato og kl:

31. Oct - 23:59

Adresse:

Skyttevej 12, 7800 Skive

Pris:

410

ARRANGØR INFO

KulturCenter Skive

Email: info@kcskive.dk

Tlf: 70701464

Hjemmeside: https://kcskive.dk/kultur/kandis/