Koncert med Nordic Tunes

Koncert med Nordic Tunes

Koncert med Nordic Tunes

Trioen Nordic Tunes er af nyere dato, og musikerne stod således for første gang sammen på scenen i sommeren 2022. Siden da er det blevet til en god håndfuld optrædener i det midtjyske område, både i jazzklub- og kirkekoncert-sammenhæng, og også flere gange på netop Jeppe Aakjærs Jenle i forbindelse med Skiveegnens Kulturuge.

Nordic Tunes er en musikalsk konstellation, der i egne og ofte lettere jazz-prægede arrangementer dyrker det nordiske tonesprog, hvilket ikke mindst betyder materiale fra den seneste udgave af Højskolesangbogen, men også med lejlighedsvise afstikkere til andre kendte såvel som mindre kendte sange og viser fra blandt andet det svenske repertoire.

Sanger i trioen er den dramaturgiuddannede Sofie Klausen, som foruden skuespil også har mange års erfaring med musikscenen. Ved klaveret sidder Søren Bech, der desuden også dyrker både traditionelt kirkeorgelspil og jazzmusik på det legendariske Hammond B3-orgel. Endelig betjenes kontrabassen med sikker hånd af Peter Friis, der ligesom resten af trioen er aktiv i mange andre musikalske sammenhænge.

Nordic Tunes

Fra dato og kl:

13. Jun - 19:30

Til dato og kl:

13. Jun - 22:00

Adresse:

Jenlevej 6, 7870 Roslev

Pris:

125,00

ARRANGØR INFO

Aakjærselskab

Email: info@jenle.dk

Tlf: 24 26 00 25

Hjemmeside: https://jenle.dk/