Kulturmødet Mors –

Kulturmødet Mors –

Kulturmødet Mors er Danmarks samlingssted for samtalen om kunst og kultur. Det er her, at vi samler kunstnere, magthavere, meningsdannere og borgere for at tage temperaturen på aktuelle temaer i kulturdebatten og bliver klogere i fællesskab.

Koblingen mellem et ambitiøst fagligt program, et kunstprogram af højeste kvalitet, og det nærværende møde mellem det danske kulturliv og nysgerrige borgere, er Kulturmødets særkende.

Programmet består af mere end 500+ arrangementer fordelt på mere end 18 scener. Arrangementerne er gratis, og alle er velkomne. I 2023 deltog mere end 35.000 gæster.

Kulturmødet bliver udviklet i et spind af partnerskaber, netværk og samarbejdsrelationer. Vi samarbejder med ministerier, kulturinstitutioner, medier, branche- og interesseorganisationer, ungefællesskaber, uddannelser, fonde og kunstnere om at skabe et Kulturmøde, som er i konstant udvikling.

OM KULTURMØDET

DET TROR VI PÅ

Kunsten og kulturen er det fundament, som vi står på, de fællesskaber, vi indgår i og den kraft, der kan sparke os i nye retninger. Det er med kunsten og kulturen, at vi bliver klogere på verden, bevarer nysgerrigheden, modet til at stille kritiske spørgsmål og inspiration til at tænke kreative løsninger på morgendagens udfordringer.

DET GØR VI

Kulturmødet er en kobling mellem konference, festival og forsamlingshus. Vi fører an med et kvalitetsprogram, og skaber indsigt i kunstens og kulturens rolle og betydning i vores samfund. Vi kvalificerer kulturdebatten igennem samtale, videndeling og inspiration på tværs af generationer, geografi, brancher og politikområder.

DEM GØR VI DET FOR

Kulturmødets målgrupper kan deles op i et fagprofessionelt publikum (22%) og et folkeligt publikum (78%).Vi stiller os i spidsen for at bringe flere unge stemmer ind i den nationale kulturdebat og sår kunstneriske frø i næste generation med Børnenes Kulturmøde.

Læs meget mere på www.kulturmodet.dk

Fra dato og kl:

22. Aug - 08:00

Til dato og kl:

24. Aug - 23:59

Adresse:

Nykøbing Mors

ARRANGØR INFO

Kulturmødet Mors

Hjemmeside: https://kulturmodet.dk/