Mick Øgendahl – ekstra, ekstra show!

Mick Øgendahl – ekstra, ekstra show!

BAD BOY

Til september 2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye one man-show: BAD BOY – og selvom vi har fået hele 2 shows 28. september, er de snart udsolgt – så derfor har vi fået et ekstra ekstra show booket lørdag 24. maj 2025!

Gennem sine ’I DON’T GIVE A FUCK’-briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

“Mit kommende show skal først og fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed og skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert.”

Mick Øgendahl har været en del af toppen i dansk komik i snart 30 år. Han tager publikum med på en rejse, hvor både de store og små spørgsmål bliver vendt. For han forbeholder sig retten til at være forvirret.

Så hæng de fine fornemmelser i foyeren og gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med nationens evige elefant: Mick Øgendahl. Det bliver klumpet og uelegant – men frem for alt SJOVT!

“Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galopere frit. Bare strække ud. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Sejre og nederlag… Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at optræde.”

Fra dato og kl:

24. May - 20:30

Til dato og kl:

24. May - 23:59

Adresse:

Skyttevej 12, 7800 Skive

Pris:

425

ARRANGØR INFO

KulturCenter Skive

Email: info@kcskive.dk

Tlf: 70701464

Hjemmeside: https://kcskive.dk/kultur/mick-oegendahl-ekstra-2/