Skiveegnens Musiklegats Festkoncert

Skiveegnens Musiklegats Festkoncert

Det bliver en ganske særlig eftermiddag i Skive Theater den 5. maj, når talentfulde børn og unge går på scenen for at give alt, hvad de har. Håbet er at vinde en af de eftertragtede priser eller legater, der kan bringe deltagerne videre med en spirende musikkarriere.

Festkoncerten byder på optrædener af lokale unge i alderen cirka 7-25 år, som er sluppet igennem nomineringskoncerternes nåleøje. De yngste dyster i talentkategorien, mens de ældste stiller op i et af uddannelseslegaterne.

Imellem de mange musikalske præstationer sørger konferencier Michael Eiskjær for en hyggelig atmosfære og humoristiske indslag, og tidligere vindere kommer forbi for at optræde og fortælle, hvad de har brugt deres præmier på.

Hvem der høster årets priser er op til festkoncertens rytmiske dommer Jakob Baumgartner og klassisk dommer Niels Tilma.

 

Festkoncerten finder sted den 5. maj kl. 14 i Skive Theater. Alle interesserede er velkommen. Gratis adgang – bare mød op.

 

Om Skiveegnens Musiklegat

Skiveegnens Musiklegat er skabt af virksomheder på Skiveegnen, Skive Kommune og Skive Musikskole, som alle bidrager økonomisk ind i legatet. Midlerne understøtter egnens unge musikmiljø ved blandt andet at uddele uddannelses- og gruppelegater, talentpriser, samt

økonomisk hjælp til musikundervisning for børn og unge. Legatet har desuden bidraget med 75.000 kroner årligt til det 3-årige projekt ’musik i børnehøjde’, som skal bringe musikken ud i børnehaverne.

Læs mere på Skiveegnens Musiklegats hjemmeside.

Fra dato og kl:

5. May - 14:00

Til dato og kl:

5. May - 16:00

Adresse:

Skive Theater, Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Pris:

Gratis entre - bare mød op

ARRANGØR INFO

Skiveegnens Musiklegat

Hjemmeside: https://skiveegnensmusiklegat.dk/

MEDARRANGØRER

Skive Musikskole