Soweto Gospel Choir

Soweto Gospel Choir

Soweto (South West Township), er en by uden for Johannesburg og hjemsted for Nelson Mandela og Sydafrikas demokratiske bevægelse.

SOWETO GOSPEL CHOIR inspirerer publikum over hele verden med deres kraftfulde blanding af afrikansk gospel, frihedssange og internationale klassikere. Koret består af en række af Sydafrikas bedste sangere, og koret har sunget og samarbejdet med de største navne inden for moderne musik, herunder Aretha Franklin, Stevie Wonder, Beyoncé, U2, Diana Ross, Peter Gabriel, Chris Martin, John Legend, Pharrell Williams, Celine Dion, Red Hot Chili Peppers og Josh Groban.

SOWETO GOSPEL CHOIR blev dannet i 2003 ved afslutningen af apartheidæraen og Sydafrikas tilbagevenden til demokrati. Soweto Gospel Choir er stolte over at have optrådt mange gange for Faderen til deres Nation, tidligere præsident Nelson Mandelas herunder til hans statsbegravelse i Sydafrika og ved den efterfølgende mindegudstjeneste i Westminster Abbey i London. De optrådte også ved begravelsesgudstjenesten for den tidligere præsidents første kone, Winnie Mandela. Korets protektor er menneskerettighedsaktivisten og Nobels fredsprisvinderen, ærkebiskop Desmond Tutu, og de er stolte af at fungere som ambassadører for Nelson Mandela Foundation.

FAKTA:
• Tre gange Grammy© Award-vindere, herunder 2019 Best World Music Album for “Freedom”
• Har optrådt med de største navne inden for musik, herunder U2, Stevie Wonder, Celine Dion,
Red Hot Chili Peppers og Josh Groban
• Over 17 millioner visninger på YouTube

Fra dato og kl:

29. Nov - 20:00

Til dato og kl:

29. Nov - 23:00

Adresse:

Skyttevej 12, 7800 Skive

Pris:

390

ARRANGØR INFO

KulturCenter Skive

Email: info@kcskive.dk

Tlf: 70701464

Hjemmeside: https://kcskive.dk/kultur/soweto-gospel-choir/